Vroče ta hip

Vesna iz Kmetije je postala prelepa mamica!

Vesna Krajnc zmage v resničnostnem šovu Kmetija išče lastnika sicer ni osvojila, se je pa gledalcem zasidrala v srce in spomin kot zmagovalka ljudskih src. In kaj je novega v njenem življenju?

Vesna Krajnc
Pravijo, da jo je materisntvo polepšalo.
Blaž Lah Photography

Čeprav je minilo že šest let, odkar smo v šovu Kmetija išče lastnika spremljali Vesno Krajnc, pa marljiva temnolaska ni povsem potonila v pozabo. Tisti, ki jo spremljajo na družbenih omrežjih vedo, da ima novo ljubezen. Pravzaprav kar tri in ne, ne govorimo o njenih kosmatih prijateljih, za katere je že od nekdaj razdajala svoje srce.

Vesna si je namreč ustvarila družino. Srce je poklonila nadarjenemu fotografu Blažu Lahu, njeno največje veselje in smisel na tem planetu pa predstavljata sinek in hčerka, prvorojenka Elza, ki je septembra upihnila že tretjo svečko. Vesna, ki prekipeva od materinske ljubezni, je svoja čustva zlila v voščilo, ki ga je delila s prijatelji na facebooku: ''Vse najboljše moja zlata princeska! Ti si razlog, da zjutraj vstanem, ti si moja inspiracija, ti si moje vse!! Hvala ti, zlata deklica, da si...!!! Rada te imam ... Do vesolja in nazaj!''

Da materinstvo na Vesno dobro vpliva, opažajo tudi njeni prijatelji, ki jo pogosto pohvalijo, da je še lepša kot prej.

otroka Vesne Krajnc
Vesnino življenje se je močno spremenilo, postala je mamica.
Blaž Lah Photography