1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Novo življenje Ylenie Mahnič

14. 10. 2017; 09.00
Avtor: Andreja Comino/Zvezde
Glavna igralka

Glavna igralka Ylenia Mahnič (Nika) - žari od sreče po uspešni premieri filma foto: Marko Pigac

Že dobro leto je srečno zaljubljena.

Film Nika, v katerem glavno junakinjo upodablja Primorka Ylenia Mahnič, je bil velika uspešnica. Igralka je čez noč postala prepoznavna.

»Zdaj se življenje vrača v normalne tirnice. S Slobodanom Maksimovićem sem sodelovala v njegovem kratkem filmu Nevidna roka Adama Smitha in še nekaterih drugih filmih prijateljev. Trenutno se mučim s študijem anglistike, kar bo najverjetneje trajalo še eno leto, glede na to, da me na AGRFT očitno še vedno nočejo,« razlaga mlada igralka, ki je ni preveč potrlo, da ni naredila sprejemnih izpitov za akademijo.

»Na ulici me nihče ne ustavlja več, le tu in tam kdo na Facebooku začne pogovor s Ti si Nika, ne?. Še vedno ne morem čisto verjeti, da sem imela priložnost igrati glavno vlogo v celovečernem filmu. Zdi se mi kot nekakšna pravljica, ki jo vsake toliko kdo potegne na plano,« pravi igralka, ki si je oddahnila od izpitov in se posveča pisanju. Komaj čaka, da se bo lotila svojega drugega romana.

»To me na dolgi rok napolni z dobro voljo in optimizmom. To poletje želim pisati brez izgovorov,« je odločna lepotica, ki je že dobro leto zaljubljena. Fant jo ves čas spremlja. Po premieri Nike, ko je bil ves zmeden, ko so ljudje prihajali do nje in se želeli fotografirati, se je že navadil na pomp. Podpira jo pri njenih podvigih, za kar mu je hvaležna. 

prejšnji članek
Neisha je razkrila to ...
Svet slavnih
Neisha je razkrila to ...
naslednji članek
Jernej Tozon vabi vse!
Svet slavnih
Jernej Tozon vabi vse!