Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nore preobrazbe tekmovalke šova The Biggest Loser!

16. 10. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
IndiraE_studio

Indira Ekić foto: Planet TV

Ob pogledu na tekmovalko šova The Biggest Loser Slovenija Indiro Ekić ni nobenega dvoma – dekle je lepotica, četudi jo pestijo odvečni kilogrami. Pa ste vedeli, da je prav ona tista, ki zna drugim ženskam pošteno dvigniti samozavest?

Medtem ko se je Indira Ekić prijavila v šov The Biggest Loser Slovenija, da bi izboljšala svoj videz z izgubo kilogramov, pa je v svojem privatnem življenju prav ona tista, ki nadvse spretno poskrbi, da ženske zažarijo v vsej svoji lepoti.

Indira Ekić je namreč vizažistka, ki spretno vihti čopiče za ličenje in ženskam na lica naslika nasmeh. Skoraj dobesedno, saj lepotice po končanem ličenju le stežka ne razpotegnejo ustnic v zadovoljen smehljaj. 24-letna svetlolaska opravlja delo s srcem, zaupajo pa ji tudi znani obrazi, kot je denimo pevka Nika Zorjan, ki ne skriva navdušenja nad nadarjeno umetnico ličenja. Kot pravi, ji prav njen make-up pomaga dvigniti samozavest.

Simpatična tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija se je mnogim že prikupila s svojim nežnim in spoštljivim odnosom do življenja. Iz srca si želi, da bi tekom šova izgubila odvečne kilograme in se vrnila domov prerojena in samozavestnejša. Nenazadnje je napočil skrajni čas, da stori tudi nekaj zase in zaživi novo, drugačno življenje.

prejšnji članek
FOTO: Tina Maze je čustveno Barbaro spravila v jok
Svet slavnih
FOTO: Tina Maze je čustveno Barbaro spravila v jok
naslednji članek
Kmet Jan ljubi Saro
Resničnostni šovi
Kmet Jan ljubi Saro
#obraziavenija
obraziavenija