stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nepozabni dnevi za princa Harryja

21. 10. 2017; 10.00
Avtor: Katja Kmet/Zvezde
princ harry
V Torontu, kjer so na športnih igrah Invictus merili moči in vzdržljivost invalidi, med služenjem domovini poškodovani junaki, je britanski princ Harry preživel vrsto sanjskih in nepozabnih dni.

Kot pobudnik iger je bil srce in duša tekmovalnih nastopov, srečal se je s številnimi izjemnimi ljudmi, predvsem pa je svetu predstavil svojo veliko ljubezen, igralko Meghan Markle. V Torontu, kjer so potekale igre, sta se Harry in Meghan prvikrat skupaj pokazala v javnosti. Par sta že več kot leto dni, a sta se doslej bolj ali manj skrivala. Tokrat pa o skrivanju ni bilo sledu. Držala sta se za roke, zaljubljeno sta se gledala v oči, in čeprav sta bila sredi množice, sta bila v svojem svetu – svetu srečnih zaljubljencev. Harry pa se seveda ni mogel posvečati samo svoji Meghan. Njegova naloga je bila tudi, da govori z uglednimi predstavniki dežel, ki so se s svojimi športniki udeležile iger, spremljal je tekmovanja in navijal za najboljše, občudoval je najpogumnejše in vsem vlival pogum, ni skoparil ne s smehom, ne s prisrčnostjo, ne z besedami, ki so prihajale od srca. Med najbolj ganljivimi prizori iger je bil tisti, ko je princ Harry pokleknil, da je lahko predal srebrno medaljo športniku Marku Ormrodu. Mark je bil na misiji v Afganistanu hudo poškodovan, izgubil je obe nogi in eno roko, a se je kljub temu razvil v sijajnega športnika. Srebro si je zaslužil z veslanjem v zaprtem prostoru.

Emily si je postregla s pokovko. foto: Royalcrown

Na tribuni, med spremljanjem ene od tekem, pa je Harry še posebno navdušil gledalce. Sedel je namreč poleg mlade mamice in njene hčerkice, v rokah je držal vrečko pokovke. Medtem ko je navijal za tekmovalce, je deklica neopaženo segala v vrečko in zobala prinčevo pokovko. Ko jo je Harry naposled le zalotil, pa se seveda ni jezil, ampak prisrčno nasmejal. Potem sta z deklico družno pojedla pokovko do konca. Princ Harry pozna poti, ki vodijo do srca: pa naj bo to srce lepe igralke Meghan ali srce deklice, ki ji je zadišala pokovka, srce invalida, ki je premagal osebno stisko in dozorel v zmagovalca, ali srca čutečih ljudi, ki so prišli občudovat in spodbujat vojne veterane, ki kljub usodnim poškodbam niso izgubili vere v življenje.

prejšnji članek
Jared Leto pred novim izzivom
Svet slavnih
Jared Leto pred novim izzivom
naslednji članek
Fant slavne pevke ne mara medijske pozornosti
Svet slavnih
Fant slavne pevke ne mara medijske pozornosti