stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Gorenc je nestrpnežem povedala svoje

18. 10. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
trenerka

Nataša Gorenc je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. foto: Planet TV

Predvsem gledalci se na družbenih omrežjih hudujejo nad strogim pristopom trenerke Nataša v oddaji The Biggest Loser. Kakšen je njen odgovor?

Nataša Gorenc se že dolgo ukvarja z osebnim trenerstvom, letos pa se je odločila, da se poveže z ustvarjalci oddaje The Biggest Loser Slovenija in s tem pomaga tudi tisti posameznikom, ki se s svojimi prekomernimi odvečnimi kilogrami že dolgo neuspešno borijo. Na malih ekranih je pokazala, da je stroga trenerka, ki ne pozna popuščanja, hkrati pa tudi to, da je odlična motivatorka. Za vse, ki se nad njo pritožujejo na družbenih omrežjih, pa ima Nataša tudi svoj odgovor. 

"Iz srca hvala ,več kot 12 000 sledilcem na moji facebook strani. Hvala tudi tistim, ki še nikoli niste prestopili praga moje telovadnice in ste mi po vseh letih domovanja samih petic, ocen mojih vadečih v dveh dneh, prisolili par cvekov in dvojko na ocenah strani. Upam, da se sedaj, ko ste se izkašljali, počutite "lažje" in bolj pozitivne. Mogoče boste celo dobili nekaj pozornosti. Da ne bo pomote, tudi vaše mnenje šteje. Pač nisem ovca. Sem to pričakovala. Odkar sem si upala stopiti "out of the box" in se "prodala za denar." Očitno vi živite od zraka. Pa tistim, ki ste glasni, kako bi, ČE bi bili na mojem mestu, drugače odreagirali. Saj veste, kako pravi stari slovenski pregovor: "ČE še ni nikoli zajca ujel. Ljudje, rada vas imam! The Biggest Loser Slovenija- spreminjamo življenja ljudi na bolje," je Nataša zapisala na facebooku in dala predvsem vedeti, da človeka in njegovega dela ne bi smeli soditi zgolj po bežnih posnetkih na televiziji. 

prejšnji članek
Pirini cmoki z mareličnim nadevom
Kulinarika
Pirini cmoki z mareličnim nadevom
naslednji članek
Pokojnega Gašperja Tiča zamenjal Tilen Artač
Resničnostni šovi
Pokojnega Gašperja Tiča zamenjal Tilen Artač