atene saharski pesek
Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske prašne nevihte

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Osovraženi Henrik shujšan in neprepoznaven!

19. 10. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
'Henrik ne bo v šovu nič naredil, on se je prišel samo malo hecat,' je bil oster Rok The Preacher. A nepriljubljeni tekmovalec je nekoč že pritekel do zastavljenega cilja. Pred osmimi leti je namreč tako zelo shujšal, da so se za njim obračale ženske.

Henrik Lutz želi pot do cilja doseči na samosvoj način. foto: Planet TV

Kot kaže, bo Henrik Lutz nadaljeval korakanje po zastavljeni poti na samosvoj način in s tem pošteno spravljal ob živce sotekmovalce šova The Biggest Lozer Slovenija. A čeprav s svojimi dejanji povzroča veliko slabe volje in ga je zaradi nediscipline okrcal tudi komentator in trener Rok The Preacher, vseeno ne gre spregledati, da je Henriku nekoč že uspelo oklestiti odvečne kilograme. Pred osmimi leti je močno shujšal, njegova podoba je bila namreč v primerjavi z dnem, ko je vstopil v šov, za kar 75 kilogramov lažja. ''To je bilo prvič v življenju, da sem s takšno nizko težo hodil okoli. Opazil sem, da mi ženske namenjajo poglede, kar prej nikoli nisem doživel,'' pove tekmovalec.

Henrik je v prvem tednu izgubil več kot 10 kilogramov. foto: Planet TV

Pomanjkanje timskega duha



A Henrik v šovu deluje zelo samosvoje, zaradi pomanjkanja timskega duha je tako nenehno na tapeti, saj vedno znova posega izven zastavljenih okvirjev ekipe. Slednja je nanj jezna tudi zato, ker po hiši ne pospravlja, pripravlja si svoje obroke in se na splošno ne drži določenih pravil. Henrik na nejevoljo sotekmovalcev odločeno odgovarja: "Jaz v šov nisem prišel navezovat stikov in iskat prijateljev. Tukaj sem zato, da bi izgubil kilograme in želim ostati do konca."

Rok The Preacher brez dlake na jeziku

Tudi Rok Tomažin - The Preacher je kritičen do Henrikovega nastopa v šovu. Napoveduje, da v šovu ne bo nič naredil, meni namreč, da se je prišel zgolj malo šaliti. ''Vse dela po svoje, pametuje in njegovo pravniško razmišljanje ga je pripeljalo do 220 kilogramov. Naj začne v življenju že končno nekoga poslušati, da bo naredil spremembo. Prav razjezi me, ko vidim takšne ljudi, kar živčen postanem. Teorijo vsak obvlada, vsi vemo, kaj moramo jesti, da bomo lepo videti, a težava je v tem, da tega noben ne dela,'' je za oddajo The Biggest Loser Slovenija povedal Tomažin.

prejšnji članek
Ana Urbanc: Razpeta med Ljubljano in Mariborom
Svet slavnih
Ana Urbanc: Razpeta med Ljubljano in Mariborom
naslednji članek
Legendarna Cher potrdila: Vrača se na filmska platna
Kultura
Legendarna Cher potrdila: Vrača se na filmska platna