stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetoma na Kmetiji podivjali hormoni

19. 10. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
Mlinarje na kmetiji pošteno razganja. Z navihanimi šalami pozornost vzbujata predvsem Boris in Damjan, ki se je v šov prijavil skupaj s svojo hčerko.

Boris in Damjan sta prava šaljivca. foto: POP TV

Čeprav je kmet Damjan ob vstopu v šov dejal, da se na kmetiji ne bi romantično zapletel, saj ima doma vse kar potrebuje, pa ga kot kaže po nekaj tednih izolacije precej razganjajo hormoni. Po glavi se mu namreč podijo nečedne misli, o čemer skozi šalo, povsem nezadržano razpravlja s sotekmovalcem Borisom, ki ima še bolj nabrušen jezik.

Slednji si je namreč zaželel kondomov, ko pa ga je Damjan vprašal, kaj mu bodo, če nima koga ribati, pa je Boris izstrelil: ''Bom že nekoga nažgal.'' O intimnih potrebah se je Boris razgovoril tudi pred kamero, ko je odkrito priznal, da je sicer najbolj potreben britvice, ''potem bi pa kaka bejba tudi prišla v poštev, ko bi bil urejen.'' Da je precej pogumen, razkriva tudi dogodek, ko je Majo pred vsemi povabil na senik. Damjanu se je tudi potožil, da ni z ženskami nič, pa čeprav ima veliko posteljo. ''Nimajo volje. Bi res priporočal, da pridejo not nove, bolj zagnane. Ne vem, kaj je to. Ni mi jasno. Samo hodijo, kot megla po dvorišču,'' sta se kot mlada fanta šalila pod kozolcem in k sebi vabila dekleta, ki pa se zanju niso prav nič zmenila.  Damjan je še navrgel, da je Boris ''stari kurb***ek, on bi imel vse, pa ga nobena noče tu na kmetiji.''

prejšnji članek
Ne boste verjeli, zakaj tožijo Damjana Murka!
Svet slavnih
Ne boste verjeli, zakaj tožijo Damjana Murka!
naslednji članek
FOTO:: Kate Middleton spet nasmejana
Svet slavnih
FOTO:: Kate Middleton spet nasmejana