mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Henrik pred vsemi odvrgel oblačila in užival v goloti

20. 10. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
Modra skupina tekmovalcev šova The Biggest Loser Slovenija je za nagrado prejela wellness razvajanje. Druščina si je poleg kopanja v bazenu in džakuziju privoščila tudi razvajanje v savni, kjer pa jih je sotekmovalec Henrik počastil s pogledom na svoje golo telo.

Tekmovalci so za nagrado prejeli razvajanje v savni. foto: PLANET TV

Golota v savni je kakopak povsem naravna, sproščenih trenutkov si zato s kopalkami in brisačo ni želel kvariti Henrik, ki se je savnanja udeležil v Adamovi obleki. "Jaz sem navajen, jaz se že 25 let savnam in nikoli nisem bil oblečen," je v svojem nonšalantnem stilu povedal voditeljici Špeli, slednja pa ga je pobarala, če je torej bil nagec. ''Ja, jaz sem vedno tak,'' je navrgel tekmovalec, ki se mu golo druženje s sotekmovalci v priljubljenem šovu ne zdi nič posebnega.



Kot kaže so do Henrikovega sproščenega odnosa sotekmovalci povsem strpni. ''Henrik je poseben. On ni zdaj hotel s tem nikogar prizadeti ali užaliti, on se je pač počutil, da mora tako narediti, da ga ne bo nič oviralo pri savnanju. On se pač ni oziral, kaj zdaj to za nas kot skupino predstavlja, ko smo bili vsi oblečeni. To je čisto po njegovo,'' je vidik skupine pojasnila Emina.

Henrik voditeljici Špeli pojasnjuje, da se vedno savna gol. foto: PLANET TV

Če vas nemara skrbi, da so na televiziji razkrili Henrikovo intimo in pokazali, kako je sproščeno užival med savnanjem, naj vam povemo, da je v trenutkih, ko je bila v savni prisotna kamera, Henrik pokril svoje intimne dele z brisačo.

prejšnji članek
FOTO: Je Brad Pit res zaljubljen v 32 let mlajšo?
Svet slavnih
FOTO: Je Brad Pit res zaljubljen v 32 let mlajšo?
naslednji članek
Bralci svetujte: 'Mož mi očita, da sem predebela!'
Zdravje
Bralci svetujte: 'Mož mi očita, da sem predebela!'