stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Videti sta kot prikupen par. Resnica vas bo šokirala!

23. 10. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
puspa dewi

Fotografija, ki jo je sin Dennis objavil na Instagramu. Res sta videti, kot fant in dekle, kajne? foto: Instagram

Dobro si poglejte moškega in žensko na fotografiji. Lahko bi rekli, da sta prav prikupen par, kajne?

No, bo že držalo, mnogi so bili namreč prepričani, da sta fant in dekle. A temu še zdaleč ni tako, ženska na fotografiji je namreč fantova mati. Puspa Dewi je Indonezijka, ki je na Instagramu postala prava spletna senzacija. Od sina Dennisa je starejša 27 let, pa bi ji zlahka pripisali, da jih toliko šteje sama.

Kaj porečete, koliko je torej stara gospa Dewi? Neverjetno, a dolgolasa lepotica je konec septembra slavila pol stoletja. Mati 23 - letnega Dennisa in 20 - letnega Daniela je postala zvezda lokalnih medijev potem, ko je sin Dennis na Instagramu objavil njuno skupno fotografijo. Znanci so namreč pod objavo beležili komplimente, kako lepo dekle si je izbral, Dennisu pa ni preostalo drugega, kot da jih opozori na pomoto in razkrije, da je lepotica ob njem pravzaprav njegova mati. Slava o mladostni 50-letnici je hitro presegla okvirje domačega kraja, danes o njej namreč poročajo mediji iz vsega sveta.

In kje tiči skrivnost Dewinega mladostnega videza? 50-letnica pravi, da redno telovadi, ukvarja se namreč z gimnastiko in zumbo, pazi pa tudi na prehrano, njen jedilnik je denimo pretežno sestavljen iz sadja. Tudi negi kože nameni nekoliko pozornosti. Kot pravi uporablja vlažilne kreme, pri čemer je pozorna tudi na to, da vsebujejo zaščito pred UV žarki.

V nadaljevanju si lahko ogledate fotografije, ki jih je Dennis objavil na družabnem omrežju. Spoznali boste tudi Dewinega tri leta starejšega moža Hendrawana. Gospa Dewi je ob njem videti kot najstnica, kajne?

prejšnji članek
Kaj imata skupnega Katarina Čas in Tina Maze?
Svet slavnih
Kaj imata skupnega Katarina Čas in Tina Maze?
naslednji članek
Barbara Cerar: Nisem poklicana, da bi solila pamet
Svet slavnih
Barbara Cerar: Nisem poklicana, da bi solila pamet