Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ilkin zadnji posnetek pred nesrečo

23. 10. 2017; 11.00
Avtor: V. M.
Sonce, sneg, lepota narave in visoko motivirana smučarka Ilka Štuhec, ki se je polna pričakovanja nasmehnila v objektiv, ne da bi vedela, da se bo morala za nekaj časa posloviti od belih strmin.

Ilka Štuhec foto: GEPA pictures

Junakinja lanskoletne sezone Ilka Štuhec je jezna in razočarana. Zadnje dni je preživela na Tirolskem in sicer na ledeniku v avstrijskem Pitztalu, kjer se je pripravljala na prihajajočo sezono. Da se je novih ciljev lotila polna pričakovanja in kot običajno visoko motivirana, dokazuje fotografija, ki jo delila na družabnem omrežju. Nasmejani Mariborčanki je svet ležal pred nogami in niti sanjalo se ji ni, da se bodo kmalu vsi načrti razblinili. Med nedeljskim dopoldanskim treningom je namreč padla in utrpela poškodbo levega kolena. Napovedi niso obetavne, kot kaže, se bo morala posloviti od celotne sezone v svetovnem pokalu.

Dan pred rojstnim dnem na operacijo

Šampionkin padec namreč ni bil lahek, saj si je strgala sprednje kolenske križne vezi. Operirana naj bi bila v sredo, le dan pred 27. rojstnim dnevom. Čeprav bi si nemara Ilka srčno želela zavrteti čas nazaj, pa se zaveda, kako pomembno je pozitivno razmišljanje v trenutkih, ko življenje zaide izven začrtanih poti. Padec namreč modro sprejema kot priložnost, da se vrne močnejša, kot kdajkoli prej.

prejšnji članek
Nekdanja zaljubljenca Lado in Katarina zopet ujeta v objemu
Svet slavnih
Nekdanja zaljubljenca Lado in Katarina zopet ujeta v objemu
naslednji članek
Jani Jugovic zaradi sina v skrbeh
Svet slavnih
Jani Jugovic zaradi sina v skrbeh