nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razočarani nad Kristjanom

27. 10. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so se znašli pred izjemno težkim izzivom. Da bi premagali silni napor, so morali pošteno stisniti zobe …

Težek izziv za tekmovalce. foto: Planet tv

Rdeča in modra ekipa se je spopadla v izzivu, tekom katerega so morali po travnatem klancu kotaliti težke traktorske gume. Navzgor, da ne bo pomote. Nagrada za zmago je bila mamljiva. Poleg imunitete, se je izbranemu članu zmagovalne ekipe nasmihala še priložnost, ob kateri je mnogim zatrepetalo srce. Nagrada v obliki desetminutnega klica domov je tekmovalce spodbudila, da so se kljub silnemu naporu gnali do konca.

Boštjan je s spretnostjo, hitrostjo in močjo navdušil modro ekipo. foto: Planet tv

Slava novemu članu modre ekipe

Kako veliko pomeni modremu Boštjanu družina, je slednji dokazal, ko je z neverjetno hitrostjo in spretnostjo gnal gumo po klancu ter si prizadeval, da bi modra ekipa slavila zmago. Predvsem po Boštjanovi zaslugi, je ekipi to tudi uspelo. Nedvomno s skupnimi močmi, a ker se ekipa zaveda, kako pomemben in visoko motiviran je njihov novi član, so mu z veseljem prepustili čustveno nagrado, video stik s svojo ljubo družino.

Rdečo ekipo je zajelo žalostno vzdušje. foto: Planet tv

Solze in razočaranje rdečih

Nekoliko drugačna čustva so zajela rdečo ekipo, ki navkljub pehanju prek meja zmožnosti ni slavila zmage. Solze in žalost sta preplavila zlasti Vaneso, ki je z obupom spremljala preostanek tekme in si želela, da bi se situacija obrnila njim v prid.

Za dodatno razočaranje ekipe je poskrbel Kristjan, ki bi se moral v klanec pognati zadnji. Ker pa je videl, da jim je zmaga spolzela iz rok, se mu je zdelo nesmiselno izpostavljati se hudemu naporu. Zaradi njegovega pomanjkanja ekipnega duha so se kasneje pojavili očitki iz obeh skupin, a Kristjan ostaja neomajen, bitka je bila izgubljena, naprezanje za voljo šova in kamer bi bilo brez vsakega smisla …

Vanesa si je za zmago močno prizadevala, zato je bilo ob koncu izziva razočaranje toliko večje. foto: Planet tv

prejšnji članek
Jure Košir je svojo izbranko pokazal vsem
Svet slavnih
Jure Košir je svojo izbranko pokazal vsem
naslednji članek
Anđa Marić odkrito: Uživam marihuano
Svet slavnih
Anđa Marić odkrito: Uživam marihuano