nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ga je Khloe Kardashian končno pokazala?

27. 10. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Khloe Kardashian

Khloe Kardashian foto: Profimedia

Vse glasnejše so govorice, da se bo družina Kardashian zopet povečala. Med drugim naj bi bila noseča tudi Khloe Kardashian, ki pa svoj trebušček vztrajno skriva.

Družina Kardashian je ena izmed najbolj podjetnih ameriških družin, ki v vsaki stvari vidi poslovno priložnost. Čeprav živijo pred očmi gledalcev, pa številne podrobnosti svojega življenja skrivajo, saj je bolj pomembno, da le-te razkrijejo v sklopu svojega resničnostnega šova. V zadnjem času so tako zelo glasne govorice, da naj bi bili noseči kar dve sestri, Khloe Kardashian in Kylie Jenner, obe pa naredita vse, da mediji dokaza o tem ne bi dobili. 

Zato pa zdaj vsi verjamejo, da se je končno razkrila ravno Khloe. Le-ta naj bi otroka pričakovala s partnerjem, košarkarjem Tristanom Thompsonom. Nekoliko večjega obsega trebuščka pa enostavno ne more več skrivati. Khloe je sicer vedno slovela kot ena izmed tistih, ki se težko spopadajo z odvečno težo. V zadnjih letih pa je naredila vse za to, da je njena postava športno izklesana in brez odvečnih maščobnih blazinic. Ravno zato številni verjamejo, da je pred dnevi v New Yorku končno pokazala svoj trebušček. Sicer suh trebuh se je namreč pod kavbojkami in spredaj zapeto majico sumljivo napenjal. 

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Kasneje pa se je Khloe na dogodku pojavila še v zelo širokem puloverju, s katerim je zopet vzbudila sume, da tam spodaj nekaj skriva. 

prejšnji članek
Mirna Reynolds: Norost jo je pripeljala do konca
Svet slavnih
Mirna Reynolds: Norost jo je pripeljala do konca
naslednji članek
Damjan Murko obljublja eno po riti!
Svet slavnih
Damjan Murko obljublja eno po riti!