zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj skriva slavni trebušček Jessice Alba?

30. 10. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Tri mesece po najavi vesele novice, da družina pričakuje tretjega otroka, je Jessica v svojem zabavnem stilu razkrila, kakšnega spola bo nov družinski član.

foto: Profimedia

Lepa igralka Jessica Alba z veseljem pokaže svoj nosečniški trebušček, ki je sedaj že tako prikupno zaobljen, da ga je težko spregledati. In medtem ko se bliža datum poroda, je napočil tudi čas, da javnosti razkrije, kakšnega spola je nov družinski član, ki ga vsi že nestrpno pričakujejo. Slednje je razkrila v že znanem stilu, z zabavnim gif. posnetkom. Tako kot ob najavi nosečnosti, sta tudi v tem video sporočilu sodelovali hčerki, devetletna Honor Marie in šestletna Haven Garner. Simpatična dekleta so novico sporočila s pomočjo pinate, iz katere so se vsuli trakovi, baloni in dekoracija v modri barvi. Očku Cashu Warrenu se tako obeta moška okrepitev, družina namreč pričakuje dečka.

Jessica je v večerni oddaji Jimmyja Fallona povedala, da se počuti dobro in da je odkrila, da močno hrepeni po sladkem. ''Tudi japonsko hrano bi nenehno jedla, kar je dobro, saj me odvrača od sladkih grižljajev. O sladicah celo sanjam, ampak trudim se, da se v tokratni nosečnosti ne bi toliko zredila.''

prejšnji članek
Tedenski numeroskop: Gradite na trdnih temeljih!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Gradite na trdnih temeljih!
naslednji članek
Znani slovenski igralki na bojni nogi tudi v resnici?
Svet slavnih
Znani slovenski igralki na bojni nogi tudi v resnici?