zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sebastian Cavazza: Spi z eno, ljubi drugo!

2. 11. 2017; 07.00
Avtor: B. P./Zvezde
Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza

Ajda Smrekar s partnerjem Sebastianom Cavazzo. foto: Marko Vavpotič / M24.si

Zaželeni igralec Sebastian Cavazza priznava, da njegovo srce bije le za eno žensko.

Priljubljeni igralec Sebastian Cavazza, ki je že več kot leto dni srečen v objemu mlade igralke Ajde Smrekar, je pred dnevi doživel premiero novega slovenskega filma Prebujanja, kjer igra v žgečkljivih prizorih s soigralko Sašo Pavlin Stošić. Oba pravita, da je bilo snemanje teh prizorov težko, saj je veliko golote in poljubljanja, a je režiser Peter Bratuša dosegel, kar je želel.

A čeprav zaželeni Sebastian Cavazza v filmu spi z drugo, mu srce v resničnem življenju bije le za eno – izbranko Ajdo Smrekar. In prav ob gledanju filma sta Ajda in Sebastian tisti večer večkrat slišala eno vprašanje: kako je Ajda gledala na žgečkljive prizore svojega izbranca z drugo in kako je Sebastian to izpeljal. Kot je povedal postavni igralec, ima srečo, da je Ajda v enakem poklicu kot on in da ve, da je delo le delo ter da je tudi takšne prizore kdaj pa kdaj treba posneti in iti čez to.

Sebastian dodaja, da sta prav zaupanje in razumevanje ključ do uspešne zveze, kar z Ajdo zagotovo imata. In prav Ajda je na slavnostni premieri čestitala svojemu izbrancu Sebastianu z objemom in poljubi, predvsem pa je sijala od ponosa na svojega dragega.

prejšnji članek
Peter Poles pustil gledalce brez besed
Svet slavnih
Peter Poles pustil gledalce brez besed
naslednji članek
Moški v akcijo: S seksom do nižje teže
Odnosi
Moški v akcijo: S seksom do nižje teže