Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Čas je pobrala svoje stvari in odšla daleč stran

3. 11. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
PREBUJANJA_Katarina Čas (50)

Katarina Čas foto: Arhiv Svet24

Končno si je vzela tudi nekaj trenutkov zase.

Konec oktobra je Katarina Čas preživela pred očmi javnosti. Skupaj s soigralci je delala na promociji nove slovenske drame Prebujenja, ki je konec preteklega meseca prišla v slovenske kinematografe. Poleg intervjujev in številnih fotografiranj pa se je udeležila tudi kar nekaj filmskih premier po Sloveniji. Očitno pa je končno nastopil trenutek, ko si lahko vzame nekaj prostih dni med karierama v Sloveniji in tujini. Katarina je namreč spakirala kovčke in odpotovala daleč stran. 

Slovenska igralka si je tokratni dopust privoščila v oddaljeni Dominikanski republiki, od koder z zanimivimi fotografijami že razveseljuje številne sledilce na družbenih omrežjih. Na instagramu je tako recimo delila fotografijo, ki je nastala v glavnem mestu Santo Domingo, Katarina pa je očitno presenečena nad napeljavo omrežij in elektrike v tem mestu.

Zaenkrat še ni znano, ali se je na dopust odpravila v družbi svojega novega partnerja, ali si je raje privoščila samostojno odkrivanje te karibske države. Prepričani pa smo, da se bo slovenska igralka, ki svojo zasebnost dobro skriva pred javnostjo, močno potrudila, da tega podatka tudi ne bomo izvedeli. 


Kdo je nov partner Katarine Čas?
 

prejšnji članek
To je svojim sledilcem zaželela priljubljena slovenska voditeljica
Svet slavnih
To je svojim sledilcem zaželela priljubljena slovenska voditeljica
naslednji članek
Bojanova boleča izguba bolnega sina
Svet slavnih
Bojanova boleča izguba bolnega sina