sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trump pri japonskem cesarju zgubil živce

6. 11. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Navkljub začetnemu trudu, ameriškemu predsedniku omikano vedenje ni šlo od rok. Potrpežljivost, kot kaže, ni njegova vrlina …

Donald Trump z japonskim predsednikom vlade Shinzom Abejem. foto: Profimedia

Ameriški predsednik Donald Trump se skupaj s soprogo Melanio Trump mudi na Japonskem. Med obiskom cesarske družine je predsednika premagala nepotrpežljivost.

Trump se je pred palačo sprehodil v družbi japonskega predsednika vlade Shinza Aba, s katerim je v minulih dneh govoril predvsem o napetostih na Korejskem polotoku. Ameriškemu predsedniku so pokazali tudi dragocen ribnik s slovitimi Koi krapi, ki so jih imeli v preteklosti čast videti tudi drugi svetovni voditelji, med drugim tudi Margaret Thatcher.

Tadicionalno hranjenje japonskih krapov

Nemara bi obisk minil brez posebnosti, če predsedniku ne bi ponudili lesene žlice in posebne škatle z ribjo hrano. Slednje je imel v rokah tudi predsednik vlade, ki se je omikano lotil hranjenja dragocenih japonskih krapov. A Trump mu je lahko vljudno sledil zgolj nekaj trenutkov. Ob hranjenju rib z majhno žlico ga je le hip zatem minilo potrpljenje, tako da je obrnil škatlo in celotno vsebino stresel v ribnik. Situacija se prisotnim ni zdela prav nič komično obarvana, saj je prekomerno hranjenje škodljivo tako za ribe, kot njihovo vodno okolje. Vzdrževalci so se lotili odstranjevanja hrane takoj, ko je cesarski par zapustil prizorišče.

foto: Profimedia

prejšnji članek
VIDEO: Ideje za risanje vzorcev na kapučino
Zdravje
VIDEO: Ideje za risanje vzorcev na kapučino
naslednji članek
Prvič po nesreči se je na družbenem omrežju oglasil Tony Cetinski
Svet slavnih
Prvič po nesreči se je na družbenem omrežju oglasil Tony Cetinski