stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Izčrpanim rdečim vojaški treningi udarili na psiho!

9. 11. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
vanesa3

Vanesa je sredi treninga padla v jok. foto: PLANET TV

'Zelo nam je udarilo na psiho, čisto smo izmozgani,'' je potožila Vanesa, Robi pa je dejal, da se trenerka Nataša vede, kot bi trenirala specialce iz Kočevskega roga …

Vojaški teden v šovu The biggest loser Slovenija je kot kaže najbolj naporen doslej. Tekmovalci v rdeči ekipi obupujejo, saj so treningi pod taktirko trenerke Nataše tako naporni, da s strahom prihajajo na vadbo. Robi priznava, da so v njegovi ekipi vse bolj brez energije in motivacije, da bi sploh še prihajali na treninge z Natašo.

Robi priznava, da so v njegovi ekipi vse bolj brez energije in motivacije. foto: PLANET TV

''Zdi se mi, da vedno manj radi gremo na trening. Enostavno se bojimo tistega napora, da ne bomo zmogli. In če mi napora ne zmoremo, sledijo dodatne sankcije, ko moraš še bolj delati. Se mi zdi, da je resnično preveč težko. Ker se treningi vedno bolj stopnjujejo, Nataša enostavno drži svoj tempo in ga dviguje vsak teden za 20-odstotkov ali pa še več,'' je brezvoljno dejal Robi.

V času vojaškega režima so treninigi postali še za nekaj odstotkov bolj naporni. foto: PLANET TV

 Da se je Nataša preveč ostro lotila vojaških treningov, potoži tudi Vanesa: "Mislim, da je Nataša vse bolj 'na hard', na začetku smo bili zelo veseli, da nas tako žene, ampak to je prešlo na psiho že … Zelo nam je udarilo na psiho in smo čisto izmozgani."

Navkljub brezvoljnosti in izčrpanosti, pa se je družba nekoliko pošalila na račun trenerke Nataše. Za mizo je Robi modrim članom dejal, da imajo srečo, ker jih trenira Jan, saj je njim precej težje: "Nataša misli, da smo mi posebna enota v vojski. Kot da trenira specialce iz Kočevskega roga. Še danes mi je žal, da Nataše nisem vrgel v vodo," se je smejal Robi, Kristjan pa je šel še korak dlje in dejal: "A ti veš, da je bila Nataša včasih vodja koncentracijskega taborišča?"

Družba se je pošalila na račun trenerke Nataše ... foto: PLANET TV

prejšnji članek
Leni Tomažek v resnici mačo gorila!
Resničnostni šovi
Leni Tomažek v resnici mačo gorila!
naslednji članek
Inja Zalta iz igralskih v manekenske vode?
Moda&Lepota
Inja Zalta iz igralskih v manekenske vode?
#nasazenazenska
nasazenazenska