erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

AKR_9737 Njena.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja je z njo srečen že 21 ...

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

Je Domen Valič še vedno z nekdanjim dekletom?
| K.M.

Je Domen Valič še vedno z nekdanjim dekletom?

Domna in Niko so ujeli skupaj, a ...

Kmalu potem, ko je javno priznal, da ima dekle, je sredi poletja v javnost prišla še informacija, da je po kakšnem letu dni s plesalko Niko Horvat tudi prekinil. Nika in Domen sta bila sicer že pred razmerjem dobra prijatelja, tokrat pa so ju spet ujeli skupaj. 

Nika je Domna namreč podpirala na njegovi 111. ponovitvi predstave Boksarsko srce, ki jo pripravlja skupaj z očetom, Iztokom Valičem. Zgodbo o boksarju, ki je živel med nasiljem in športom, zdaj pa se srboritemu mladcu pomaga osvoboditi agresije, ki jo nosi v sebi, že od premiere spremljajo odlične kritike. Nič drugače pa ni bilo sinoči. Nekateri so navdušeni nad Domnovo izvedbo lika mladeniča Joja, ki ga je oblikoval s pomočjo raperja Adama Velića (Slovenija ima talent), ena od gledalk je Iztoku zaupala, da njegov lik izvaja identične trike, kot jih je v podobni situaciji njen oče, najbolj zabaven pa je bil komentar gospe, ki je priznala, da v visokih petah ne zna hoditi tako samozavestno kot igralca. 

Poleg Nike je bilo v SiTi Teatru moč opaziti še številne druge znane obraze. Med njimi so bili tako tudi  Jurij in Jagoda Batagelj, s katerima Domen soustvarja plesni spektakel Dance Amore, borštnikov nagrajec Nika Škrleca, oblikovalka Hana Karim, Iztokova kolegica z akademije in soigralka Polone Vetrih ...

Foto: Urška Boljkovac - Nika in Domen sta še vedno dobra prijatelja.

Foto: Urška Boljkovac - Nika je v družbi Jurija in Jagode Batagelj na premieri predstave podprla svojega nekdanjega fanta in dobrega prijatelja.

Čeprav so ob Nikini navzočnosti in sproščenosti med nekdanjima zaljubljencema številni morda pomislili, da se je par pobotal, pa temu očitno ni tako. Vsi namreč še vedno poudarjajo, da gre zgolj za prijateljski odnos med igralcem in plesalko. Saj tudi ona sodeluje pri predstavi Dance Amore in da sta po razmerju pač preprosto ostala prijatelja.