marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

Voranc Boh in Gregor Gruden Svet24.si

FOTO: Pokukali smo v zakulisje Reke ljubezni

Ana Urbanc in Uma Svet24.si

FOTO: Igralki življenje že dvanajst let lepša ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Natalija Verboten Njena.si

Natalija Verboten: Njena naloga ne bo lahka

alec baldwin1 Njena.si

Znani igralec okreva po operaciji

Iskren Luka Sešek: Mislili so, da imam Downov sindrom
| K.M.

Iskren Luka Sešek: Mislili so, da imam Downov sindrom

Simpatični Luka se je v včerajšnji oddaji Znan obraz ima svoj glas izpovedal voditelju in priznal, kakšne posledice ima vse skupaj nanj še danes.

Luka Sešek je najstarejši sin priljubljenega radijskega voditelja Jureta Seška. Sloveniji se je že predstavil kot izjemni vokalist v oddaji Slovenija ima talent, navdušuje pa tudi v gledališki predstavi Mamma Mia!. V včerajšnji oddaji Znan obraz ima svoj glas pa je s pomočjo voditelja javno priznal, kakšne težave ga pestijo že vse od rojstva in kasneje na odru pustil vsa svoja čustva. 

Foto: POP TV

Voditelj oddaje je Luko vprašal: "Kako pa si ti zadovoljen s svojim videzom. Kaj je tisto, kar te na tebi moti?" Pevec je na to odgovoril, da ga  ne moti čisto nič. A je Denis še kar vztrajal in povedal, da je sam mnenja, da Luko motijo njegove roke. Nato jih je Luka pokazal kameri in številni so ob tem prvič opazili deformacijo njegovih kazalcev. Za njima pa se skriva še bolj čustvena zgodba. "Tak sem se rodil. V bolnišnici, kjer sem se rodil, so najprej mislili, da sem prizadet, da imam Downov sindrom. Potem pa so rekli, da rezultati še niso čisto točni, da ne vedo, da nas bodo obvestili v roku dveh tenov. Oči in mami pa sta čakala 2, 3 mesece, noben ni nič poklical. Prvi otrok sem bil, veš, da sta bila zaskrbljena. Potem pa kličeta in rečejo 'z vašim fantom je vse v redu'," je Lukova zgodba iz samega pričetka njegovega življenja. Razkril pa je tudi, kaj se dogaja s prsti. "Vse lahko normalno delam. Tudi popravit bi si jih lahko šel. V zelo kratkem času bi lahko imel takšne kot ti (voditelj). Ampak to sem jaz, nočem. Sem bil že na pregledu pri zdravniku in je rekel, da se da in da je samo še ne meni, da se odločim. In sem rekel ne, da to sem jaz in tak bom do konca življenja." 

Foto: POP TV

Kasneje pa je Luka s svojo interpretacijo pesmi o resnični ljubezni Stay with me priljubljenega Sama Smitha navdušil žirijo, gledalce, svoje sotekmovalce in gledalce pred malimi ekrani. "Luka dokazal si dve stvari ... da si zelo pogumen in hvala, ker si danes to delil s svetom, ter da si izjemen vokalist," je po nastopu povedal Gojmir Lešnjak Gojc, ki so se mu med nastopom celo orosile oči. Čustvena izpoved se je Luku zagotovo izplačala, saj je s svojim nastopom najbolj navdušil gledalce in postal končni zmagovalec včerajšnje oddaje.