pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Robi po preobrazbi blesti ob lepi Suzani

14. 11. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
Izpadli tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija - Robi, po preobrazbi žari ob lepi soprogi Suzani. Samo poglejte, kako krasen parček sta …

Robi Tašner - desno: ob prihodu v šov in levo: na večer odhoda ... foto: PLANET TV

Četudi bi lahko Robi Tašner v šovu The Biggest Loser Slovenija pokazal še veliko, je male ekrane zapustil lažji za častitljivih 21 kilogramov. Pot do zastavljenega cilja namerava nadaljevati tudi v domačem okolju, a je potrebno priznati, da se lahko že sedaj pohvali z veliko spremembo videza, ki si ga je prigaral s trdim delom.

45-letnik se je v šov prijavil z namenom, da bi izboljšal svoje fizično počutje in videz, zaradi katerega se je dnevno soočal s številnimi omejitvami. Želel si je, da bi lahko spet hodil na Šmarno goro, lepo pa bi bilo tudi, če bi svojo ženo peljal na večerjo v elegantni obleki.

Rdeča ekipa v napetem pričakovanju odločitve, tekom katere so izgubili dva pomembna člana. foto: Planet TV

Danes Robi z lahkoto osvoji vrh Šmarne gore, kar gre pripisati neusmiljenim treningom, ki so ga privedli do odlične kondicije. Za slednje je hvaležen zlasti trenerki Nataši, ki ga je s svojo trmo in disciplinirano vadbo potisnila do meje in dosežkov, na katere je danes neizmerno ponosen. ''Vem, da brez njene trme in za******ga treninga danes ne bi bili ponosni. Zato, draga Nataša Gorenc, hvala ti za vsako minuto, ki si nam jo namenila in nas profesionalno trenirala,'' je Robi zapisal na facebooku.

Kaj pa Robijeva druga želja? Tista, da bi lahko soprogo v elegantni obleki peljal na večerjo? Nemara bo tudi to zlahka uresničil, saj že sedaj naravnost blesti ob svoji lepi Suzani. Robi je ob prihodu domov na družabnem omrežju objavil njuno skupno fotografijo in kakopak velja priznati, da sta zelo lep par.

prejšnji članek
Jurij Zrnec: Ko se življenje spremeni v trenutku
Svet slavnih
Jurij Zrnec: Ko se življenje spremeni v trenutku
naslednji članek
Razkrito, kaj je Helena Blagne delala v Beogradu
Svet slavnih
Razkrito, kaj je Helena Blagne delala v Beogradu
#obraziavenija
obraziavenija