Vroče ta hip

Poglejte, kako se je tekmovalec šova napil!

"Ljudje nas gledajo, tukaj pa tako pijančevanje ... A je to normalno? Dajte, no, nehajte,'' se je jezila Mojca, medtem ko je v restavraciji odzvanjal smeh in trkanje kozarcev … Tako je, nekateri so res globoko pogledali v kozarec, a življenje je potrebno tudi uživati, z nasmehom do ušes meni Iztok.

veselo tbls.jpg
'Za prijatelje, si je treba čas vzet,' je odzvanjalo v restavraciji ...
PLANET TV

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so se znašli pred veliko skušnjavo, s kakršnimi se bodo zagotovo srečevali tudi v domačem okolju. Za nagrado so namreč obiskali restavracijo, kjer so si lahko privoščili, kar jim srce poželi. Nekateri so ob mamljivi ponudbi in dnevu, ki je obetal sproščeno razpoloženje, resnično pozabili na vse ovire.

Aleksandar, Iztok, Aleš in Bojan so pošteno zamižali na obe očesi in kot bi rekel Iztok, uživali življenje. Aleksandar je kot pravi gurman naročil t-bone zrezek z rezanci v tartufovi omaki, ob čemer se je tolažil z mislijo, da bo na treningih nekoliko bolj stisnil zobe. A nekaterim kasneje ni pomagalo niti stiskanje zob. Ob okusni hrani kakopak prija tudi kozarček, zato so fantje izkoristili edinstveno priložnost in si privoščili precej več kot le kozarček žganja in vina.

iztok vinjen.jpg
'Liter vina naročit, ni problema in to se je zgodilo. Mega,' se je zasmejal Iztok.
PLANET TV

Med vsemi je zagotovo najbolj izstopal simpatični Iztok, ki je pokazal, kako vesela je njegova narava, ko pogleda globoko v kozarec. Skozi Iztokove oči je bil svet takoj lepši, iz njegovih ust so deževale življenjske modrosti, ob katerih smo se zabavali predvsem pred domačimi ekrani, saj nad pijančevanjem omenjenih predstavnikov dekleta niso bila navdušena. Mojca se je denimo sila ujezila nad njihovim vedenjem in zavorami, ki so (malce) popustile. Da je imela prav, smo videli kaj kmalu, ko je Iztoku ob prihodu na večerni trening Jan prepovedal udeležbo, da se ne bi poškodoval.

Navkljub razočaranju dietičarke Katje in obeh trenerjev, pa je ostal Iztokov pogled na svet še kar nekaj časa sproščen in pozitivno obarvan. "Bog je gnilo sadje na ta svet dal z razlogom," nas je poučil vinjeni Iztok. "Že praljudje so ga uživali in so občutili ta dober učinek ... To ni zastonj."

mojca.jpg
Mojca se je močno ujezila na razposajene sotekmovalce.
PLANET TV