marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

Voranc Boh in Gregor Gruden Svet24.si

FOTO: Pokukali smo v zakulisje Reke ljubezni

Ana Urbanc in Uma Svet24.si

FOTO: Igralki življenje že dvanajst let lepša ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Natalija Verboten Njena.si

Natalija Verboten: Njena naloga ne bo lahka

alec baldwin1 Njena.si

Znani igralec okreva po operaciji

Poglejte, kako se je tekmovalec šova napil!
| V. M.

Poglejte, kako se je tekmovalec šova napil!

"Ljudje nas gledajo, tukaj pa tako pijančevanje ... A je to normalno? Dajte, no, nehajte,'' se je jezila Mojca, medtem ko je v restavraciji odzvanjal smeh in trkanje kozarcev … Tako je, nekateri so res globoko pogledali v kozarec, a življenje je potrebno tudi uživati, z nasmehom do ušes meni Iztok.

Foto: PLANET TV - 'Za prijatelje, si je treba čas vzet,' je odzvanjalo v restavraciji ...

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so se znašli pred veliko skušnjavo, s kakršnimi se bodo zagotovo srečevali tudi v domačem okolju. Za nagrado so namreč obiskali restavracijo, kjer so si lahko privoščili, kar jim srce poželi. Nekateri so ob mamljivi ponudbi in dnevu, ki je obetal sproščeno razpoloženje, resnično pozabili na vse ovire.

Aleksandar, Iztok, Aleš in Bojan so pošteno zamižali na obe očesi in kot bi rekel Iztok, uživali življenje. Aleksandar je kot pravi gurman naročil t-bone zrezek z rezanci v tartufovi omaki, ob čemer se je tolažil z mislijo, da bo na treningih nekoliko bolj stisnil zobe. A nekaterim kasneje ni pomagalo niti stiskanje zob. Ob okusni hrani kakopak prija tudi kozarček, zato so fantje izkoristili edinstveno priložnost in si privoščili precej več kot le kozarček žganja in vina.

Foto: PLANET TV - 'Liter vina naročit, ni problema in to se je zgodilo. Mega,' se je zasmejal Iztok.

Med vsemi je zagotovo najbolj izstopal simpatični Iztok, ki je pokazal, kako vesela je njegova narava, ko pogleda globoko v kozarec. Skozi Iztokove oči je bil svet takoj lepši, iz njegovih ust so deževale življenjske modrosti, ob katerih smo se zabavali predvsem pred domačimi ekrani, saj nad pijančevanjem omenjenih predstavnikov dekleta niso bila navdušena. Mojca se je denimo sila ujezila nad njihovim vedenjem in zavorami, ki so (malce) popustile. Da je imela prav, smo videli kaj kmalu, ko je Iztoku ob prihodu na večerni trening Jan prepovedal udeležbo, da se ne bi poškodoval.

Navkljub razočaranju dietičarke Katje in obeh trenerjev, pa je ostal Iztokov pogled na svet še kar nekaj časa sproščen in pozitivno obarvan. "Bog je gnilo sadje na ta svet dal z razlogom," nas je poučil vinjeni Iztok. "Že praljudje so ga uživali in so občutili ta dober učinek ... To ni zastonj."

Foto: PLANET TV - Mojca se je močno ujezila na razposajene sotekmovalce.