stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tara Zupančič: Tomi je zelo 'pošlihtan' oče

15. 11. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
Zarometi_2017-216_foto_Marko_Delbello_Ocepek

foto: Marko Debello Ocepek

Kakšen je roker Tomi Meglič v družinskem okolju in kakšen pogled ima na njegove starševske prijeme njegova partnerka, voditeljica Tara Zupančič?

Na facebook profilu Slovenci v dnevnih sobah, ki mu bo že čez nekaj dni sledila tudi knjižna različica, so tokrat objavili zgodbo slovenskega rokerja in člana skupine Siddharta, Tomija Megliča. Kakšen je z otrokoma, kako ju vzgaja in kako na vse skupaj gleda Tara Zupančič. 

Tomi ima iz zakona z manekenko Manco Simčič dva otroka, 7-letnega sina Zaka in skoraj 6-letno Noro. Z nekdanjo partnerko se odlično razumeta in otroka seveda vzgajata skupaj. "Zak in Nora imata svobodo, da počneta, kar želita. Vseeno mi je, če bo Zak glasbenik. Bi mi bilo po eni strani sicer všeč. Po drugi strani pa mi je všeč, da naredi nekaj svojega. Lahko se zgodi, da bo prvi, ki bo šel na Mars. No, to bo verjetno 'tamala'. Svoje otroke sprejemam kot ljudi, ki so prišli v moje življenje, ki jih vzgajam kot eden izmed mnogih. V vrtcu jih tudi vzgajajo. Pri vzgoji je treba včasih pustiti, da se zgodi pi*ija in jim šele potem razložiti, kaj je narobe. Rad bi, da sta zvedava, da sta poštena in da čim manj škodujeta ostalim. Doma je tako, da ko se kaj zmenimo, se je treba vsega držati. Tudi kar se tiče pospravljanja postelje. Dogovor je dogovor. Vzgoja po mojem mnenju ne sme biti čisto nič posebnega, mora biti zelo neočitna. Nihče je ne sme opaziti," so Tomijeve besede zapisali na profilu Slovenci v dnevnih sobah.

Kaj pa o vsem skupaj meni simpatična Tara, ki je s Tomijem v razmerju že več kot leto dni? "Tomi je zelo 'pošlihtan' oče. Veliko drugače, kot si ljudje mislijo, da je. Čisto vse ima 'pošlihtano'. Zelo je družinski."

prejšnji članek
Noro: Viralen trik za čiščenje belih superg
Zdravje
Noro: Viralen trik za čiščenje belih superg
naslednji članek
Je on res najbolj seksi moški na svetu?
Svet slavnih
Je on res najbolj seksi moški na svetu?