pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Henrika prisilili, da se je žrtvoval za ekipo!

16. 11. 2017; 07.30
Avtor: V. M.
Tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija je čakala skušnjava, ki je bila nemara še najbolj zanimiva doslej …

Špelo je zanimalo ali mu rozine teknejo ... foto: PLANET TV

Naloga je tokrat zajemala zaužitje 600 kilokalorij. Tej številki se je bilo potrebno čimbolj približati, vendar je ne preseči. ''Vsak od vas si bo lahko izbral dva krožnika, na moj znak boste vsi pojedli hrano iz obeh krožnikov, ki jih boste nato obrnili, na dnu krožnika pa so zapisane kilokalorije," je pojasnila voditeljica Špela.

Ekipa modrih je sodelovanje v skušnjavi zavrnila, pri rdeči ekipi pa je za veliko presenečenje poskrbel član, ki je doslej pri doseganju ciljev mislil zgolj nase. Pred mizo s krožniki je namreč stopil Henrik, ki je pojedel obilno pest rozin in skodelico avokada, po izzivu pa navdušeno komentiral, da je bila to najlažja zmaga doslej.

Henrik pojasnjuje, kaj ga je pahnilo v sodelovanje v skušnjavi ... foto: PLANET TV

Na skušnjavi zaužil 395 kilokalorij

Špela je med skušnjavo Henrika pobarala, če mu teknejo rozine, pa je slednji odkimal in povedal, da jih ne mara. Voditeljico je seveda zanimalo, zakaj se je potem odločil ravno za ta krožnik, svetlolasec pa ji je zaupal, da zato, ker nanj pritiska ekipa. ''Zato, ker mi vseskozi težijo, da nikjer ne sodelujem.'' Tekmovalci so se ob tem hihitali, Špela pa je ugotovila, da Henrikovo žrtvovanje pravzaprav ni nenadno prebujenje ekipnega duha, kot je bilo videti na prvi pogled. ''Aha, danes si torej storil nekaj, kar želijo tvoji sotekmovalci in zdaj na silo ješ rozine, če prav razumem?'' 39-letnik je to z resnim izrazom na obrazu potrdil, sotekmovalci pa so mu ob voditeljičinih besedah smeje se zaploskali: ''Mislim, rdeči, Henrik se je danes res žrtvoval za vas!''

Henrik je bil s seboj vidno zadovoljen. foto: PLANET TV

Po skušnjavi svetlolasec ni skrival zadovoljstva nad lastnimi dejanji. ''A ni to zanimivo, kako se stvari obrnejo?'' je v izjavi s prešernim nasmehom na obrazu komentiral Henrik.

In kaj si pravzaprav o vsem skupaj v resnici mislijo tekmovalci? ''To je prvič, v celem šovu, da je on nekaj naredil za ekipo. Ne bom zdaj pretiravala in rekla, uaaau, Henrik se je žrtvoval, verjetno zato, ker se je moral. Ker so ga člani že tako daleč spravili, da so rekli, zdaj pa boš ali pa ne boš,'' je dejala Indira, ki je prepričana, da je odtehtalo predvsem to, da je bila na mizi tudi veganska hrana.

prejšnji članek
Srce parajoče pismo: 'Ne recite ji, da sem v nebesih …'
Zdravje
Srce parajoče pismo: 'Ne recite ji, da sem v nebesih …'
naslednji članek
Oliver Dragojević iskreno o bolezni in o tem, kako dolgo bo živel
Svet slavnih
Oliver Dragojević iskreno o bolezni in o tem, kako dolgo bo živel