stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj povezuje vojvodinjo Kate in Meghan Markle?

19. 11. 2017; 06.00
Avtor: K.K/Zvezde
kate meghan

foto: Arhiv Berte Potočnik

Bodoči svakinji, sosedi in dobri prijateljici.

Če je verjeti govoricam, se igralka Meghan Markle že pospešeno pripravlja za novo vlogo: prihodnje leto naj bi se poročila s princem Harryjem in tako postala nova članica britanske kraljeve družine. Že zdaj pa so za Meghanino mentorico in zaupnico izbrali vojvodinjo Kate. Izbira je razumljiva: tudi Kate je meščanskega rodu in ji je bilo življenje na dvoru tuje. Morala se je seznaniti s pravili, ki urejajo življenje in odnose med člani kraljeve družine. Kate je pri tem veliko pomagala grofica Sophie Wessex, žena Williamovega strica princa Edwarda. Kate seveda dobro ve, katere ovire je treba premagati, zato bo lahko poskrbela za Meghan in jo pripravila na vlogo princese. Naloge se bo lotila z veseljem, Meghan ji je menda zelo simpatična. Ko se bo Harry poročil z njo, bosta postali svakinji, pa tudi bližnji sosedi, saj bo londonsko stanovanje princa Harryja v Kensingtonski palači v neposredni soseščini apartmaja, v katerem prebiva princ William s Kate in otrokoma. Kate in Meghan povezuje kar nekaj stvari. Obe se posvečata dobrodelnosti, radi imata podeželsko življenje, imata zelo poudarjen osebni slog oblačenja, pri tem pa obožujeta zlasti Cartierove ure in torbice Mulberry. Še dobro, da je eni bolj všeč William, drugi pa Harry in da sta obe do ušes zaljubljeni vsaka v princa svojih sanj. Kate in Meghan sta se že srečali na poroki Katine sestre Pippe in se takoj počutili povezani. Ko bosta obe članici kraljeve družine, pa nikakor ne bosta tekmici, ampak zaveznici in dobri prijateljici.

Meghan Markle se menda že šola za novo princeso, članico britanske kraljeve družine. S Harryjem naj bi se poročila prihodnje leto.

Vojvodinja Kate je navdušena nad Harryjevo izbranko. Z Meghan, ki ji bo pomagala osvojiti veščine protokola, se že zdaj dobro razumeta.

prejšnji članek
Kraljica Letizia je obsedena s hrano
Svet slavnih
Kraljica Letizia je obsedena s hrano
naslednji članek
Znani Slovenci o pitju alkohola
Svet slavnih
Znani Slovenci o pitju alkohola