mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Uradno: Konec je, Alma Rekić se poslavlja

17. 11. 2017; 07.30
Avtor: K.M.
alma rekić prava 1

Ko so sodniki oddaje MasterChef Slovenija v četrtek videli, kaj bi morali jesti, so bili v šoku. foto: M24

Zdaj je tudi uradno znano, da Alma Rekić ne bo več sodelovala v novi sezoni priljubljene oddaje MasterChef. Bo sodniška trojka res popolnoma moško obarvana?

Že nekaj časa so namigovali, da sodniško trojko priljubljene oddaje MasterChef, ki je v preteklem letu prejela tudi nagrado Žaromet, poslavlja sodnica Alma Rekić. Stroka sodnica je pri gledalcih in tekmovalcih vzbujala različne občutke. Nekateri so njeno strogost spoštovali, spet drugi so menili, da pretirava. Zdaj pa je jasno, da vrhunske slovenske kuharice v novi sezoni ne bomo spremljali. 

"Tako ...sedaj je pa uradno, kar skrivamo. Poslavljam se od oddaje Masterchef. Hvala Pop TV ter ekipi in vsekakor v prvi vrsti gledalcem. Hvala tudi vsem tekmovalcem, ki so mi vsi posamično ostali v spominu. Srečno vsem se naprej. Vsi vi ste del teh zgodb," je novico potrdila Alma. 

Tekmovalec lanske sezone Sašo Šketa se je na novico odzval s sledečimi besedami: "Škoda. Mi je bilo v veselje, da sem te ujel še to sezono. Veliko uspeha še naprej!"

Lanskoletni finalist oddaje Elvis Kudič je zapisal: "Oh! Ne bo isto! Hvala ti za vso kulinarično znanje, ki si nam ga predala. Si super oseba! Mi je bilo v čast biti del 3 sezone, zdaj pa gasa dalje!"

Sodnica kuharskega šova Alma Rekić in Salome, ki sinoči ni mogla skriti navdušenja. foto: Mediaspeed

Salome pa je dodala še: "Draga Alma hvala tebi iz srca, pogrešala te bom in si ne morem zamislit MasterChefa brez tebe."

Vse glasnejše pa so govorice, da naj bi v Almine čevlje stopil hiši kuhar televizije POP TV, Bine Volčič, ki je bil mentor tekmovalcev že v oddaji Gostilna išče šefa. Zaenkrat pa nam omenjena televizija te govorice še ni niti potrdila, niti zanikala. 

Karim Merdjadi, Luka Jezeršek in Alma Rekić

Karim Merdjadi, Luka Jezeršek in Alma Rekić foto: Marko Delbello Ocepek

prejšnji članek
Kaj se dogaja s slavnim igralcem, da klošari?
Svet slavnih
Kaj se dogaja s slavnim igralcem, da klošari?
naslednji članek
Helena ogrela znanega igralca
Svet slavnih
Helena ogrela znanega igralca