pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sylvester Stallone obtožen posilstva najstnice

17. 11. 2017; 12.00
Avtor: V. M.
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone foto: Profimedia

Prek luže je odjeknila vest, ki je pošteno razburila javnost. Častnik Daily Mail je namreč objavil ekskluzivno zgodbo s policijskim poročilom, ki zvezdnika in njegovega telesnega stražarja obtožuje spolne zlorabe mladoletne osebe.

Zgodba  o zlorabi sega v 80. leta, ko je tedaj 40 letni igralec v Las Vegasu snemal film Over the top. V policijskem poročilu je zaveden opis dogodkov, ki jih je opisala 16-letna oboževalka. Slednja je tedaj o spolni zlorabi obvestila oblasti, ni pa ga ovadila, saj se je sramovala, strah pa jo je bilo tudi, da bo uresničil grožnje, ki jih je izrekel po incidentu. Pri častniku Daily Mail so vsebino policijskega poročila objavili  v ekskluzivni novici, ob tem pa vključili tudi posnetke celotnega poročila, ki so ga na policijski postaji v Las Vegasu zabeležili 26. julija 1986.

Upokojeni detektivski narednik John Samolovitch, ki je bil leta 1986 vodja oddelka za spolno nasilje na policijski postaji Las Vegas, je za Daily Mail javno potrdil, da gre za kopijo originalnega policijskega poročila.

Silvester Stallone obtožbe odločno zanika

''To je naravnost smešna in lažna zgodba,'' je včeraj za medije dejala Stallonova predstavnica za stike z javnostmi Michelle Bega. ''Dokler ni bilo objavljeno, se nihče ni zavedal, da takšne obtožbe sploh obstajajo, še g. Stallone ne. G. Stallona glede omenjene zadeve niso nikoli kontaktirale oblasti ali kdorkoli drug. To se ni nikoli zgodilo.''

Česa ga v poročilu obtožuje najstnica?

Policijsko poročilo zajema pripoved 16-letne oboževalke, ki pojasnjene, da se je z zvezdnikom seznanila v hotelu Las Vegas Hilton. Opisuje dogodke, ki so se odvili v hotelski sobi, kjer je imela neprostovoljen spolni odnos z zvezdnikom.  Medtem je bil v kopalnici hotelske sobe prisoten igralčev telesni stražar, danes pokojni Michael De Luco. Slednji se jima je nato pridružil, k čemer ga je spodbudil Stallone. Dekle opisuje, da se je počutila sila neprijetno, vendar je presodila, da nima izbire. Moška sta jo nato prisilila v oralni seks, De Luca pa jo je na koncu posilil. Po incidentu sta ji zagrozila, da ji bosta razbila glavo, če bo komurkoli povedala, kaj se je zgodilo.

foto: arhiv

prejšnji članek
Tedenski horoskop:Izpolnile so bodo vaše želje!
Horoskop
Tedenski horoskop:Izpolnile so bodo vaše želje!
naslednji članek
Obraz Planet TV zopet postal očka
Svet slavnih
Obraz Planet TV zopet postal očka