GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Podla igra pretkanega lisjaka: Boris nova glava družine?

20. 11. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
boris

Tekmovalci se zavedajo, da Boris igra podlo igro in da je izjemno pretkan. foto: POP TV

Zmago je slavil Dejin načrt, za katerim je stremela v tednu, ko je nosila naziv glave družine. Bitko za 50.000 evrov je zapustila Sabina Mlakar. Se je slednja ujela v past tudi pri poslednji potezi?

Deja je uresničila načrt, iz igre je izločila Sabino. foto: POP TV

Da je Deja postavila vodenje posestva na stranski tir in se osredotočila zgolj na to, kako s posestva pregnati Sabino, so opazili tudi nasprotniki prekmurskega klana. Mnogi tekmovalci namreč menijo, da je bila najslabša vodja doslej, vodila je namreč tako, da se je branila z izgovori, odgovornosti je prelagala na druge, opravila je prelagala na kasneje, kot sta opazila gospodarja, pa je bila pri vodenju izredno živčna in zadirčna.

Še preden pa je Dejin načrt uspel, je Boris že prepletal niti, s katerimi bi Sabino zvabil k odločitvi, da ga postavi za glavo družine. Da bi dosegel svoje, se ji je tako prebrisano dobrikal, da obstaja kar velika možnost, da se je Mlakarjeva ujela v past.

Mitja meni, da so kandidati za novo glavo družine Boris, Katja in Tomaž. Prav Boris naj bi imel največ možnosti. Vse je mogoče, odločilno pa naj bi bilo, komu Sabina toliko zaupa, da bo izpeljal naslednjo potezo v igri, ki stremi k izločitvi Prekmurke Deje.

Tudi Maja meni, da ima največ možnosti Boris, ji je pa nekoliko neprijetna misel, saj je napovedal, da bo vodil s trdo roko. Poleg tega je prepričana, da bodo ogrožene ženske, saj preveč prevladujejo.

Mitja se zaveda, da se na kmetiji odvija podla igra ... foto: POP TV

Mitja se za enkrat ne počuti ogroženega, a kaj ko nikoli ne veš, kaj pričakovati. ''Podla igra se lahko obrne, vse je mogoče, tako da ne bom nič napovedoval … Boris je tudi kar lisica, tega se že vsi zavedamo. To je pokazal tudi v areni, ko je dvignil roko, da si želi, da na kmetiji ostane Sabina, medtem ko je med bojem strastno navijal za Moniko. Mi vemo, koliko je ura. ''

Mitja in Maja sta med molžo poklepetala o tem, kdo bi lahko postal glava družine. foto: POP TV

prejšnji članek
Obraz POP TV se poslavlja
Svet slavnih
Obraz POP TV se poslavlja
naslednji članek
Jennifer Lopez: Po zvezi z Benom sem se izgubila
Svet slavnih
Jennifer Lopez: Po zvezi z Benom sem se izgubila