Vroče ta hip

Nepričakovano: Mirni Aleš čisto podivjal!

Planet Tv

Jaz občasno malo podivjam, je nenavaden prizor komentiral tekmovalec šova The Biggest Loser Slovenija Aleš.

V šovu The Biggest Loser Slovenija poteka glasbeni teden tekom katerega jih čaka tudi temu primerno obarvan tedenski izziv. Svoje glasbeno znanje bodo namreč morali pokazati pred zvezdniško žirijo. Vsak tekmovalec bo moral zapeti dodeljeno pesem in se pri tem čimbolj vživeti v nastop in imitacijo izvajalca pesmi.

ales podivjal.jpg
V izziv se je povsem vživel.
Planet Tv

Tekmovalcem je pri pripravi na nastop na pomoč priskočil radijski voditelj Klemen Bunderla, ki je najbolj užival ob vaji z Alešom. Čeprav slednjega poznamo kot mirnega in nežnega moškega, se je izkazalo, da Aleš v sebi skriva tudi bolj divjo plat. Slednje se je pokazalo ob njegovi uprizoritvi pesmi Takoj se dava dol slovenske metal skupine Pomaranča. Ker Aleš tudi sicer posluša trše ritme, mu je pesem, ki jo bo moral zapeti na izzivu, pisana na kožo.

Na vaji je Klemen izročil Alešu skledo oziroma pokrivalo, kot je poimenoval gospodinjski pripomoček, nato pa sta se lotila imitacije, ki je dol solz nasmejala vse prisotne. Aleš je namreč povsem podivjal in se odlično vživel v vlogo. ''Jaz občasno malo podivjam,'' je zabaven prizor komentiral simpatični tekmovalec.

ales nasmejal tekmovalce.jpg