1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi trenerka Nataša Gorenc kdaj pa kdaj podvomi

29. 11. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
Nataša Gorenc in Jan Kovačič

Trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. foto: Marko Vavpotič / M24

Odkar kot trenerka rdečih sodeluje z rdečo ekipo v šovu The Biggest Loser Slovenija jo za mnenje povprašajo tudi naključni ljudje.

Nataša Gorenc je ravno danes na facebooku presegla številko 14 tisočih sledilcev, za kar je zagotovo zaslužen tudi šov The Biggest Loser Slovenija. Večina ji seveda sledi zaradi njene strokovnost, spet drugi pa zato, ker njenega načina dela ne podpirajo. Vseeno pa Nataša svoje družbeno omrežje uporablja tudi zato, da iskreno izraža svoje mnenje in svoj pogled na aktualne stvari. 

V facebook zapisu je tako podala svoj pogled na vprašanja, ko so:

"Ali kdaj podvomite vase, v svojo pot?" Natašino mnenje: "To, da dvomite je normalno. A nikoli, prav nikoli ne obupajte nad sabo!"

"Se kdaj počutite, da bi se prepustili toku življenja? Kar tako, prosto po Prešernu. Če bo bo, če ne pač ne. Kakor nanese." Natašino mnenje: "Trud bo nagrajen, morda ne v obliki, kot ste si zamislili, a bo ..."

"Ste kdaj razmišljali o tem, da bi bilo bolj smiselno iskati bližnjice in sekati ovinke, ne pa da ste vedno vi tisti, ki delate več kot ostali in jim hkrati krijete hrbet." Natašino mnenje: "Vztrajajte! Krivice, ki so se vam zgodile, so vam zgradile karakter...In karakter kroji vašo usodo, vas zaznamuje!"

Nataša pa je podala tudi mnenje o tem, kako bi morali gledati na to, da v življenju velikokrat uspe ljudem, ki nič ne počnejo, kako bi se morali soočati z žalostjo in o tem, kam ljudi pripelje zaupanje do sočloveka. 

Z Natašo so se strinjali tudi številni sledilci, med njimi tudi izpadla tekmovalca iz šova Robi in Vanesa. Eden izmed komentarjev pa je trenerko tudi vprašal, ali kdaj podvomi vase, na kar je odgovorila pritrdilno. 

prejšnji članek
Sabina iz Kmetije našla gospoda pravega
Resničnostni šovi
Sabina iz Kmetije našla gospoda pravega
naslednji članek
Adam Levine zapušča dom!
Življenjski slog
Adam Levine zapušča dom!
#obraziavenija
obraziavenija