gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sabina pojedla ogromno hrane

30. 11. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
sabina skusnjava 30

Pojedla je vse krožnike. foto: Planet TV

Tokratna skušnjava je bila povsem drugačna, kot so je bili tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija vajeni doslej. V igri so se namreč pomerili individualno, pri čemer je na plan pokukala tekmovalnost modre Sabine.

Skušnjava se je imenovala 'Pojej si odgovor', Špela je namreč tekmovalcem zastavljala vprašanja, slednji pa so morali izbrati pravilen odgovor. ''Če boste mislili, da je pravilni odgovor A, boste pojedli jed z mize A, če boste mislili, da je odgovor B, pa z mize B,'' je potek igre pojasnila voditeljica in nadaljevala, da bo tisti, ki bo izbral napačen odgovor izločen iz igre, tisti, ki bo ostal do konca, pa bo slavil zmago, katere nagrado bo, kakopak, imuniteta.

Na skušnjavi so sicer sodelovali vsi, a že po prvem odgovoru so v igri ostali le še trije tekmovalci: Sabina, Boštjan in Bojan, preostali so namreč odgovorili napačno. Trije modri tekmovalci so tako pojedli krožnik govejega golaža in polento. Tudi na drugo vprašanje so vsi trije odgovorili pravilno in zopet so se odločili, da vsi pojejo krožnik s pravilnim odgovorom.

Boštjan je vztrajal iz principa. foto: Planet TV

Pri naslednjem vprašanju se je umaknil Bojan, presodil je namreč, da bo bolje, če odstopi od mamljive nagrade. Ostala sta le še Sabina in Boštjan, ki je vztrajal bolj zaradi principa, kot želje po zmagi. ''Ker je bila Sabina tako vneta za to igro, da zmaga, mi je šlo to malo na živce, zato sem tudi jaz nadaljeval,'' je v izjavi povedal Boštjan.

A na koncu je Benedetti zaman pojedel veliko količino hrane. V borbi je namreč zmago slavila Sabina in si tako priborila imuniteto. ''Za to hrano, ki sem jo jaz danes pojedla, težko, da bi komu prepustila,'' je povedala rjavolaska, ki se bo lahko v petek mirno odpravila na tehtanje. V šovu bo namreč ostala vsaj še en teden, saj je varna pred izločilnim glasovanjem.

Morda vas zanima še: Takole zvezdniško je sedaj Henrikovo življenje ...

Na skušnjavi je Boštjana zmotila Sabinina vnema za zmago. Slednje ji iz principa ni želel prepustiti ...

Na skušnjavi je Boštjana zmotila Sabinina vnema za zmago. Slednje ji iz principa ni želel prepustiti ... foto: Planet TV

prejšnji članek
Takšna je bila Alenka Košir pri 15
Svet slavnih
Takšna je bila Alenka Košir pri 15
naslednji članek
Oboževalci v skrbeh: Videti je kot okostnjak
Svet slavnih
Oboževalci v skrbeh: Videti je kot okostnjak