nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kelly Family: Bi prepoznali nekdanjega najstniškega zvezdnika?

5. 12. 2017; 07.00
Avtor: V. M.
Michael Patrick Kelly

V 90. letih so si najstniki s posterji glasbene družine krasili sobe. Zlasti sta bila priljubljena Paddy in njegov brat Angelo. foto: Profimedia

Nekoč smo dekleta vzdihovala za mladima članoma priljubljene glasbene zasedbe Kelly Family. Saj se spomnite svetlolasega Angela in zadržanega Paddyja, kajne? Slednji prav danes slavi 40 rojstni dan.

V 90- letih so veljali za najbolj slavno družino na svetu. Irska glasbena zasedba Kelly family je v svoji karieri prodala več kot 20 milijonov albumov in za svoje dosežke prejela številne nagrade. V začetku letošnjega leta so napovedali vrnitev na velike odre, marca je izšel tudi novi album na katerem so poleg osveženih starih uspešnic tudi nove udarne pesmi. A na odre se niso vrnili v polni zasedbi, družini se namreč nista pridružila Maite in Paddy, saj se želita še naprej posvečati samostojni karieri. Šepetalo se je tudi, da sta se člana z družino na smrt sprla, pri čemer je imelo veliko vlogo tudi Paddyjevo dolgoletno iskanje boga in ljubezni do posvečenega življenja.

Njegovi koncerti so do februarja skoraj razprodani. foto: Profimedia

Paddy oziroma Michael Patrick Kelly se ravno v teh dneh intenzivno posveča turneji, ki bo potekala do konca poletja prihodnjega leta. Zanimanje zanj je veliko, do februarja so koncerti namreč že razprodani. Patrick, ki je po letu 2000 našel srečo in smisel življenja v veri, ravno na današnji dan slavi 40 let. Prisluhnite njegovi glasbi, s katero razveseljuje oboževalce na velikih odrih po Nemčiji, Švici in Avstriji.

Michael Patrick Kelly foto: Facebook

prejšnji članek
Ilka Štuhec ima za navijače posebno sporočilo
Svet slavnih
Ilka Štuhec ima za navijače posebno sporočilo
naslednji članek
Slavni kuhar Bine Volčič v zaporu
Svet slavnih
Slavni kuhar Bine Volčič v zaporu