maze 6_4 100 Odkrito.si

Tina Maze dosegla novo zmago

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

kapsule Svet24.si

Hujšanje s temi kapsulami je lahko smrtno ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

doris, larina izbira Njena.si

Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala ...

Lili Žagar delila fotografijo, ki je ne bi smela
| K.M.

Lili Žagar delila fotografijo, ki je ne bi smela

Zakaj se je voditeljica odločila za takšno potezo?

Lili Žagar zagotovo velja za eno izmed najlepših slovenskih voditeljic. V oddaji Dan. na televiziji Planet TV, ki jo vodi od letošnje jeseni, je vedno do potankosti urejena. Vseeno pa se tudi njej kdaj pripeti kaj neprijetnega. 

Dejstvo je, da tudi njene fotografije niso vedno popolne. To pa je tudi sama delila s svojimi oboževalci na instagramu. Zraven pa je razkrila, da ene fotografije ne bi smela objaviti. Vendar ji je ravno objava verjetno prinesla še več oboževalcev. Fotografiji, ki ju je Lili objavila, sta si na videz zelo podobni, vseeno pa je med njima ena očitna razlika. Na prvi fotografiji, ki jo je voditeljica podpisala z besedami "Fotka, ki je NE objaviš," ima Lili tako imenovano utrujeno oko, ko je eno oko še napol zaprto in je bila ujeta ob očitno nepravem trenutku. Druga fotografija pa je očitno iz istega fotografiranja, le da je na njen Lili popolnoma sijoča in tako rekoč predvsem ženski, ki se objavi na instagramu, sprejemljiva. 

Sledilci so nad njenima objavama navdušeni. Nekdo pa je celo zapisal, da je na obeh čudovita. S tem komentarjem pa se strinjamo tudi mi. 

Foto: Lili Žagar/Instagram

Foto: Lili Žagar/Instagram