nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Kamere ujele poljubljanje med Indiro in Kristjanom

9. 12. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Televizijske kamere so končno pokazale tisto, o čemer je že pred tedni govoril Henrik.

foto: PLANET TV

Henrik je v oddaji The Biggest Loser že pred tedni zatrjeval, da se med Indiro in Kristjanom plete nekaj več kot zgolj dobro prijateljstvo. Zdaj pa je tu končno tudi dokaz za njegove besede. 

Na včerajšnjem tehtanju je oddajo zapustila Maja, v igro pa sta se vrnila Henrik in Kristjan, ki sta se vsak posebej trudila s treningi pri Andreju Milutinoviću in Roku Tomažinu. Tekmovalca sta dobila še teden dni v hiši, tisti, ki bo do naslednjega petka izgubil največ, pa bo lahko postal tudi enakopravni član šova. 

Nad njunim prihodom je bila najbolj navdušena Indira, ki se je razveselila predvsem Kristjana. Ko je le-ta izpadel je bila simpatična svetlolaska vidno razočarana in kar nekoliko užaljena. Ob njegovem prihodu pa je v trenutku postala polna energije in prepričana v to, da bo njegova prisotnost pozitivno vplivala na tekmovalce. 

Kljub Kristjanovim zatrjevanjem, da med njem in Indiro ni nič romantičnega, pa so včeraj kamere pokazale drugačno sliko. Posnetek, ki si ga lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, je nastal, ko je Kristjan zapustil hišo. Takrat se je od svoje ''prijateljice'' kar nekaj časa poslavljal, prišlo pa je tudi do poljuba, ki je bil zagotovo bolj strasten kot prijateljski. 

prejšnji članek
FOTO: Seksi manekenka na naslovnici Voguea
Svet slavnih
FOTO: Seksi manekenka na naslovnici Voguea
naslednji članek
Ciganske karte razkrivajo, kaj vas čaka v letu 2018!
Horoskop
Ciganske karte razkrivajo, kaj vas čaka v letu 2018!