Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Trenutek resnice: Mojca se v šovu ne napreza

13. 12. 2017; 10.00
Avtor: J. K.
bbad77e97094c1479167-mojca

''Od Mojce želim videti tisti boj, ker je treninge jemala zelo z lahkoto.'' foto: PLANET TV

Med treningi, ki potekajo v šovu The Biggest Loser Slovenija je doslej izstopala Mojca, ki se je vadbe lotevala v nekoliko nižji prestavi. Slednje opaža tudi trenerka Nataša, odločena, da to spremeni.

Mojca je do nedavnega trenirala pri trenerju Janu, katerega treningi so blažji in manj naporni od Natašinih. Na malih ekranih smo lahko videli, da je bila Mojčina vadba nekoliko zaspana ter da v treninge ni vključila toliko napora, kot ostali tekmovalci. A to se bo kot kaže spremenilo, saj se je znašla pod taktirko trenerke Nataše, ki ocenjuje, da Mojca ni nikoli resno trenirala in da zmore pokazati veliko več, kot smo videli doslej.

''Od Mojce želim videti tisti boj, ker je treninge jemala zelo z lahkoto, malo je pela vmes, malo je bila 'zabavljačica'. Potem je bila malo pridna s hrano in glede na to, da je imela kar visoko začetno težo, je vseeno izgubljala, a je bila med slabšimi pri dekletih. Zdaj pa je končno začela trenirati,'' je povedala Nataša v izjavi ustvarjalcem šova.

Pa Mojca? Čeprav sprva nad Natašinimi treningi ni bila navdušena, sedaj ugotavlja, da ni vse tako črno. "To, da si v njenih rokah, ni ravno bav bav. Nataša od človeka zahteva, da telovadi, če smo že tukaj.''

foto: PLANET TV

prejšnji članek
FOTO: Neverjetno elegantna Ilka Štuhec
Svet slavnih
FOTO: Neverjetno elegantna Ilka Štuhec
naslednji članek
'The Rock' ima veselo novico!
Svet slavnih
'The Rock' ima veselo novico!