Vroče ta hip

Zvezdnica šokirala s popolno goloto

Lepa mehiška igralka Kate del Castillo je popolnoma razgalila svoje telo. Pa ne zato, da bi pokazala, kako zapeljive so njene obline. Gre za gesto osveščanja, s katero upa, da so bo dotaknila ljudi po vsem svetu in predramila zlasti tiste, ki jih je zaslepila želja po zaslužku.

Kate del Castillo.jpg
Mehiška igralka Kate del Castillo
Profimedia

Kate del Castillo, ki smo jo lahko spremljali v tele noveli Kraljica z juga, se je pridružila odmevni kampanji 'Raje sem gola, kot da oblečem krzno'. Seksistično gibanje 'I’d rather go naked than wear fur' že vrsto let izvaja Organizacija za živali PETA (op. p. People for the Ethical Treatment of Animals). Kampanji se je pridružila vrsta znanih obrazov, ki se na simboličen način borijo proti uporabi živalskega krzna v tekstilni industriji.

In tako je 45-letnica odvrgla oblačila ter za reklamno kampanjo posnela serijo estetskih fotografij. Mehiška zvezdnica je ob tem na družabnem omrežju podala izjavo, v kateri je dejala, da ni nič lepšega od lastne kože ter pozvala sledilce, da naj to zimo dovolijo, da živali obdržijo svojo.