pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V šovu The Biggest Loser izgubil 43,4 % teže in našel ljubezen

20. 12. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
život na vagi

foto: RTL.HR

Priljubljeni šov o hujšanju ne prikazuje zgolj telesnih preobrazb, ampak tudi duševni napredek tekmovalcev, ki se iz tedna v teden bolj odpirajo.

V šovu The Biggest Loser tekmovalci ne izgubljajo zgolj odvečnih kilogramov, zmagovalci pa očitno domov ne odnesejo zgolj glavne nagrade. To dokazujeta oba zmagovalca hrvaške različice oddaje Život na vagi, ki sta domov odnesla veliko več kot zgolj drugačno postavo in denarno nagrado. 

Zmagovalca obeh sezon sta v šovu namreč našla tudi ljubezen. Prvi zmagovalec Ivan Krolo se je zaljubil v eno izmed ustvarjalk šova, s katero je ljubezensko razmerje pričel po finalni oddaji. Tudi letošnji zmagovalec pa je svojo ljubezen našel v šovu, razlika je le v tem, da se je zaljubil v sotekmovalko. Kot zanimivost je vredno omeniti tudi to, da je obema dekletoma ime Ivana. 

Zmagovalec 2. sezone se je po zmagi svoji izbranki tudi zahvalil preko družbenih omrežij in poudaril, da je tudi ona ena izmed tistih, ki so zaslužni za njegovo zmago. "Hvala ti za vse. Si čudovita oseba, po čudežu ne uničena. Dobra kot kruh. Če ne bi bilo tebe, bi bilo vse mnogo težje. Kot pravijo, če si srečen bolj hujšaš, tako da hvala ti!"

Sicer pa je zadnji zmagovalec Dorian Crnković, ki je titulo prejel to soboto, v samem šovu izgubil ogromno številko kilogramov. Kljub temu, da še vedno tehta 100 kilogramov, pa je sprememba v njegovem videzu več kot očitna. Izgubil je namreč kar 43,4 % svoje začetne teže in drugo uvrščeno premagal za kar 7,3 %. 

A post shared by Dorian Crnković (@dodo2401) on

prejšnji članek
Nick Vujičić postal očka dvojčic!
Svet slavnih
Nick Vujičić postal očka dvojčic!
naslednji članek
Privoščite si edinstveno flamenko doživetje
Svet slavnih
Privoščite si edinstveno flamenko doživetje