favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Henrik zaradi Indire zapustil šov

23. 12. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
henri indira

foto: PLANET TV

Ljubezenska žrtev, ki verjetno ne bo nikoli poplačana.

Včeraj je šov The Biggest Loser spet zapustil Henrik. Tokrat je bila povod za njegov izpad njegova žrtev. Henrik je Indiro znova izpostavil in jo s tem spravil v neroden položaj. Po lastnih besedah se je namreč žrvoval zanjo. Ker je imela slab teden in je sumila, da izguba teže ne bo prav velika, s tem pa je tudi verjetnost, da odide domov, velika, je sam popil veliko vode in tako na tehtnici celo pridobil. Tekmovalce je pozval, naj glasujejo zanj, saj on zmore shujšati tudi izven hiše, medtem ko naj Indira tega ne bi bila sposobna. Želja se mu je uresničila. Indira pa je podvomila, da je bila Henrikova poteza zgolj znak njegove naklonjenosti do nje, saj naj bi takrat, ko kamere niso bile prisotne, razlagal, da mu način hujšanja v oddaji ni povsem pisan na kožo in da bi raje telovadil po svoje, šel teči in se drugače prehranjeval. Te besede pa je sam sicer v oddaji Od težaka do junaka zanikal. 

Za njegovo izločitev pa se niso odločili zgolj zaradi njegove želje, ampak tudi zato, ker je že dobil drugo priložnost, ki pa je ni izkoristil. 

Prav nasprotno pa je bilo pri Mojci, ki je ta teden pod vodstvom Nataše Gorenc doživela pravi preboj. Nataša meni, da se je Mojca doslej "šlepala" in je delala le s polovično močjo, še vedno v območju udobja, tokrat pa jo je prignala do meje. Mojca je tako izgubila največ kilogramov doslej (če izvzamemo prvi teden), shujšala je za 3,5 kilogramov in je z izgubo 3,54 % teže pristala na prvem mestu med vsemi tekmovalci!

prejšnji članek
Natalija Kolšek se požvižga na to!
Svet slavnih
Natalija Kolšek se požvižga na to!
naslednji članek
Pričakovano? Velika zmagovalka kmetije Milena
Resničnostni šovi
Pričakovano? Velika zmagovalka kmetije Milena