nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nič več na kolenih: Emina hujša in niza uspehe

25. 12. 2017; 08.46
Avtor: V. M.
emina2

Emina je shujšala 18 kilogramov. foto: Osebni arhiv

Emina Jožica Šemen je tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija, ki smo si jo zapomnili tudi po veliki ljubezni do glasbe. Malim ekranom je v slovo pomahala konec oktobra. Kakšno je njeno življenje danes?

Emina nam zaupa, da je imela nekaj težav z zdravjem. Dva tedna po prihodu iz šova je imela namreč poseg na stopalih, zaradi česar je bila 14 dni gibalno ovirana. ''Vesela sem, da lahko sedaj nemoteno spet telovadim, hodim, tečem,'' z nasmehom pove 35-letnica, ki je v slavni hiši izgubila 10 kilogramov, doma pa marljivo nadaljevala s hujšanjem in številko oklestila še za osem kilogramov. ''V šov sem vstopila s 132.1 kg, sedaj jih imam 114.''

Jožica Šemen - Emina foto: Planet TV

Emini se je življenje po šovu močno spremenilo. Korak za korakom je pričela uresničevati zastavljene cilje, odpirajo pa se ji tudi vrata in poti, o katerih poprej ni niti sanjala. Prvo željo je uresničila kmalu po prihodu iz šova. Posnela je namreč pesem z naslovom 'Ti mi daješ krila', ki jo je napisala v hiši. ''Aranžma zanjo mi je pripravil priznani hrvaški producent Ivan Mikulić, besedilo in glasba sta moja avtorska, prav tako vsi odpeti spremljevalni vokali,'' pove in nadaljuje, da je bil povod za njen nastanek trener Jan.

Emina zelo uživa, ko je pred njo trener Jan. foto: Planet TV

''Ključen je bil trenutek, ki je naredil 'klik', da lahko nadaljujem. Klik, da sem spoznala, da vse, kar potrebujem za srečo in uspeh, nosim v sebi. Teh 'Janov' je ogromno, zato se mnogo ljudi najde v pesmi, se z njo poistovetijo … Ampak, ko luči ugasnejo, ko ni nobenega, je pomembno, da sami najdemo pogum in gremo svojim ciljem naproti. Za nekoga, ki je bil vajen na kolenih jokati, je neprecenljivo biti zgoraj, simbolično poleteti kot ptica, začutiti svobodo, veselje, ljubezen, čutiti življenje …''

Pa to še ni vse, Emina namreč odločno stopa po poti do svojih sanj. Kaj vse pripravlja v prihodnosti, vam zaupamo prav kmalu.

Emina uresničuje svoje sanje. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
'Georga iz džungle' danes nihče ne prepozna!
Zdravje
'Georga iz džungle' danes nihče ne prepozna!
naslednji članek
FOTO: Šokirani boste - znani obrazi brez ličil
Svet slavnih
FOTO: Šokirani boste - znani obrazi brez ličil