Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica POP TV odkrito o materinstvu

27. 12. 2017; 07.30
Avtor: Teja Pelko
Nataša Gavranić

Voditeljica se je na porodniškem dopustu najbolj veselila vnovičnega prvega nastopa pred kamero. foto: POP TV

Nataša se je s porodniškega dopusta vrnila v vlogo voditeljice športa.

Skupno leto je s sinkom Galom izkoristila v celoti, čeprav je – preden je odšla na porodniški dopust – razmišljala o predčasni vrnitvi.

Malček je namreč simpatični voditeljici povsem spremenil življenje. »Odkar sem mama, sem drugačna ženska. Preden sem rodila, sem bila prepričana, da ne bom klasična mama. Da si bom še vedno vzela čas zase, da bom otroka brez slabe vesti dala v varstvo in se bom brez težav odklopila za večurno druženje s prijateljicami. No, zdaj se temu svojemu razmišljanju samo še smejim. Mislim tudi, da sem zdaj predvsem bolj na trdnih tleh in se manj obremenjujem z malenkostmi. Lahko bi rekla, da se osredotočam na tisto, kar je res pomembno v življenju, in da zame ni prevelikih ovir. Za Gala bi naredila vse. To seveda pomeni tudi, da je kar naenkrat on na prvem mestu v naših življenjih. Življenja ne načrtujem več sama, ampak mi ga Gal. S tega vidika se je življenje spremenilo za sto odstotkov,« nam je razkrila Nataša Gavranić.

Nataša s svojim partnerjem Blažem foto: Mare Vavpotič/M24

MAMICA V SLUŽBO, SINČEK V VRTEC

Življenje pa se je z vnitvijo mamice na delo spremenilo tudi malčku. Šel je namreč v vrtec. »K sreči je v majhni skupini v zasebnem vrtcu, le devet otrok je v njej. Za zdaj lahko rečem, da se je odlično vklopil v novo okolje. Ima malce drugačen ritem od drugih otrok, a verjamem, da se bo hitro navadil tudi na to,« je dejala Gavranićeva.

PRVI BOŽIČ V TROJE

Gal bo pri 11 mesecih tudi prvič doživel božično-novoletne praznike, česar je še posebno vesela njegova mati. »Lani sem na božič jokala, ker Gala še ni bilo z nami. Tako zelo sem si želela, da bi prišel pred predvidenim rokom, a me ni ubogal (smeh). Zdaj bom jokala, ker bo to prvi božič z mojim sinom. Torej igriv, vesel, veliko bomo peli, plesali in se objemali,« nam je povedala Nataša. Kar zadeva samo okrasitev in darila, sicer ne bo velike razlike. »Imam osemletno nečakinjo in triletnega nečaka, zato je ta čas v letu za nas že več let poseben. Otroško veselje, ko se odpirajo darila, je res neprecenljivo. Pri izbiri daril se vedno vprašamo, kaj kdo potrebuje, in si to kupimo. Včasih je zato presenečenje manjše, a bolje to, kot da dobiš darilo, ki ga ne boš uporabljal,« je prepričana voditeljica.

Voditeljici se je življenje po Galovem rojstvu povsem spremenilo. foto: Instagram

Praznične dneve Nataša predvsem rada izkoristi za druženje z družino. »Na božični večer ne dajemo posebnega poudarka. Radi izkoristimo priložnost, da se zbere družina. A če delam do osmih, se raje dobimo drugi dan ob kosilu, recimo. Večerja gor ali dol. Mislim, da je namen božičnega časa druženje z najbližjimi, in tega se vsako leto držimo. Silvestrovo pa smo do zdaj preživljali v družbi prijateljev, a letos bo zaradi Gala drugače. Verjetno bomo odštevali kar doma, v družinskem krogu,« pravi Nataša. Na mizi seveda ne bo manjkalo dobrot, za katere pa v prvi vrsti poskrbi njen partner, glavni urednik informativnega programa na Planet TV Blaž Jarc. »Sama se ne znajdem dobro v kuhinji in kuham le, kadar res moram. Blaž pa rad čara v kuhinji, zato ob takšnih priložnostih vedno on prevzame pobudo. Jaz le asistiram,« je razkrila voditeljica. Bo pa zato pripravila slaščice. »Do zdaj sem pekla le razne sladice, po navadi čokoladne, ker sem obsedena s čokolado. Verjetno bo tudi letos tako. Morda pa se bom prvič preizkusila v peki kakšnih bolj zdravih piškotov, ki jih bo lahko jedel tudi Gal,« nam je še povedala.

prejšnji članek
Razkrite laži: Za kamero prenajedanje in stradanje
Svet slavnih
Razkrite laži: Za kamero prenajedanje in stradanje
naslednji članek
Slovenski igralec popolnoma neprepoznaven
Svet slavnih
Slovenski igralec popolnoma neprepoznaven