sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popolnoma očarani nad igralci iz Reke ljubezni

2. 1. 2018; 07.00
Avtor: Andreja Comino/Zvezde
reka ljubezni

Že vse od začetka snemanja se ima igralska ekipa odlično in nasmejano. foto: POP TV

Nadaljevanka Reka ljubezni je navdušila gledalce in ruši vse rekorde gledanosti. In ker je mnoge bralce in bralke Zvezd zanimalo, kako poteka snemanje, smo skupino srečnih izžrebancev, ki so sodelovali v naši nagradni igri, popeljali na ogled prizorišča snemanja, kjer so spoznali svoje najljubše igralce.

Četica nagrajencev se je pred vrati studia v Ljubljani zbrala na sončen četrtkov popoldan, in ko je glavni organizator malo odškrnil vrata, se je začelo njihovo razburljivo popotovanje v filmsko deželo. Nagrajenci so nestrpno pričakovali, da bodo zagledali svoje junake, a je bila pot do njih polna ovinkov in različnih prostorov, prepletena z električnimi kabli in žarometi. Tu so na enem mestu do najmanjših podrobnosti izdelane vse notranjosti prostorov, ki jih vidimo na televiziji: Bojanova pisarna, gasilsko društvo, policijska postaja, penzion, gostilna, stanovanja in hiše glavnih junakov …

Na televiziji je čisto drugače

»V teh prostorih so prej snemali nanizanko Usodno vino. Po koncu pa smo imeli manj kot dva meseca časa, da vse pripravimo in na novo postavimo prostore za Reko ljubezni. Ker se v televizijskem svetu ves čas mudi, je po deset ljudi postavljalo vsak prostor po dvajset ur na dan. Res je bilo pravo garanje, da je bilo pravočasno vse končano,« jim je razložil organizator, razburjenost pa se je samo stopnjevala.

»Nadaljevanko gledam dvakrat na teden. Več mi, žal, starši ne dovolijo. Najbolj sta mi všeč Rok in Irena, saj sta skupaj zelo simpatična. Želela sem si obiskati studio in videti, kakšni so v živo videti prostori. Moram priznati, da, čeprav je vse nekako enako, je v živo videti precej drugače kot na televiziji. Manjše in bolj utesnjeno. Na televiziji je videti večje in lepše,« je povedala devetletna Polona iz Logatca.

Skrivnosti morajo ostati skrivnosti

Štirinajstletna Ana nanizanko gleda vsak dan. »Najbolj sem se veselila, da bom spoznala igralce, se z njimi fotografirala in videla, kako delajo. V živo je res videti popolnoma drugače kot na televiziji, prav nič glamurozno,« je povedala Ana, ki se ji je kar malo tresla roka, ko je svojim najljubšim trem igralcem segla v roko. »Pozitivno so me presenetili. Mislila sem, da so bolj zadrgnjeni, nesproščeni in nedostopni, pa so me s spontanostjo, prijaznostjo in preprostostjo povsem navdušili. Seveda me je zanimalo, ali se bosta Rok in Irena poročila, vendar mi tega, žal, nista smela povedati. Na vprašanje, kako dolgo trajajo snemanja, so mi odgovorili, da cele dneve. Vmes imajo sicer tudi malo prosto, a večinoma so ves čas v studiu,« je izvedela Ana. Številni sošolci in sošolke so želeli z njo, zavidali so ji, ko se je v Ljubljano opravičeno odpravila sredi pouka, vendar je bila samo ona izžrebanka. »Jutri v šoli me bodo vsi spraševali, vse jih bo zanimalo, malo jih bom potolažila že zdaj, ko bom objavila fotografijo z igralci na Instagramu in Snapchatu. Na snemanju sem videla, da je igralski poklic tudi naporen. Zato, če bi že bila igralka, bi bila raje v gledališču,« je še povedala.

Druga Ana, navihana dvanajstletnica, ki se o nanizanki v šoli s sošolkami pogovarja ves čas, pa ni mogla verjeti, da je Marija, ki je v nadaljevanki tako »tečna«, kot je dejala v svojem najstniškem žargonu, v resnici tako preprosta in prijazna. »Povsem me je presenetila, ko mi je povedala, da je morala za tisti dan snemanja vstati že ob 4.20 zjutraj. Jaz tako zgodaj v življenju še nisem vstala! Želela sem si izvedeti, kaj bo v nanizanki v prihodnje, se bosta Irena in Rok poročila, bosta skupaj pristala Janez in Sonja, bo šel Bojan v zapor …, vendar je ostala moja radovednost nepotešena, saj so razpleti strogo varovane skrivnosti,« je povedala Ana.

Igralci so čisto kul

Obiska studia se je zelo veselila tudi desetletna Klara. »Všeč mi je, da se zgodijo kakšni zapleti, nato pa je vse v redu. Tudi tedaj, ko so zapleti nepričakovani, se vse konča dobro. Na lastne oči sem se prepričala, da je igralstvo precej naporen poklic, zaradi katerega je treba tudi zgodaj vstajati, je pa fino, ko se v premorih med snemanji družiš s preostalimi. Prekrasno je bilo to doživeti v živo, okusiti nekaj razburjenja, predvsem pa se prepričati, da so igralci zasebno popolnoma drugačni ljudje od vlog, ki jih upodabljajo,« je sklenila, hvaležna za nepozabno doživetje.

Zadovoljni so bili tudi drugi nagrajenci, pa tudi njihovi starši, saj so s sodelovanjem v nagradni igri svoje najljubše revije svojim potomcem izpolnili skoraj nemogoče praznične želje. Ob koncu so igralcem in ekipi zaželeli lepe praznike, veliko krasnih vlog in čim manj zapletov tako na snemanju kot v zasebnem življenju.

prejšnji članek
Priljubljeni igralec zaljubljen do ušes
Svet slavnih
Priljubljeni igralec zaljubljen do ušes
naslednji članek
Rok Ferengja: Z jagodami in čokolado že dve desetletji
Svet slavnih
Rok Ferengja: Z jagodami in čokolado že dve desetletji
#nasazenazenska
nasazenazenska