Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po hujšanju doma finalisti osupljivo fit!

12. 1. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
Nocoj boste nemara nekoliko osupnili. Ko so kamere ugasnile, so se namreč finalisti slabe tri tedne pripravljali na finalno oddajo in stopili še nekaj dodatnih kilogramov. Sprememba je več kot očitna …

Finalisti so opravili še zadnji izziv in se po 14 tednih odpravili domov. foto: Planet TV

Na malih ekranih smo lahko videli, da so finalisti oddaje The Biggest Losser Slovenija včeraj zapustili slavno hišo, v kateri so bivali 14 tednov. Danes si bomo lahko ogledali težko pričakovano finalno oddajo, ob kateri boste mnogi prav pošteno zazijali.

Takole so bili videti tekmovalci, ko so po 14 tednih zapustili hišo TheBiggest Loser Slovenija.

Kot je že znano, so snemanja potekala s časovnim zamikom, tekmovalci so bili tako že pred novoletnimi prazniki doma, kjer so se pripravljali na finalno oddajo. Kako uspešni so bili pri tem, dokazuje namig, ki so ga ponudili ustvarjalci šova. Objavili so namreč utrinek iz profesionalnega fotografiranja finalistov, kjer je vidna osupljiva sprememba. Tekmovalci so pred zadnjo ciljno črto slabe tri tedne klestili kilograme, kar je zlasti vidno pri Aleksandru in Indiri, ki s svojo vitko podobo nedvomno zelo izstopa. Finalisti so tako dokazali, da se lahko tudi v domačem okolju držijo zastavljenih ciljev.

Kaj pa ostali tekmovalci, ki smo jih lahko spremljali v prvi sezoni priljubljenega šova? Mnogi izmed njih so doma pridno topili kilograme, kako uspešni so bili, pa bomo videli že nocoj. Vse tekmovalce namreč čaka finalno tehtanje, kjer bo razkrito, kateri so si najbolj marljivo prizadevali, da dosežejo zastavljene cilje.

prejšnji članek
Ricky Martin se je na skrivaj poročil
Svet slavnih
Ricky Martin se je na skrivaj poročil
naslednji članek
Ga je Damjan Murko prestrašil?
Svet slavnih
Ga je Damjan Murko prestrašil?