Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira Ekić v sestrini, manekenkini obleki

15. 1. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
finale indira

foto: Planet TV

Edina ženska tekmovalka v finalu šova The Biggest Loser Slovenija je v zadnji oddaji presenetila s svojo vizualno podobo.

V petek se je zaključila finalna oddaja prve sezone šova o hujšanju, The Biggest Loser Slovenija. Veliki zmagovalec je postal Bojan Papež, kaj nam je takoj po finalu zaupal, pa si lahko preberete tukaj. Poleg njega pa so na finalni oddaji s svojim videzom presenetili prav vsi finalisti, saj so jim resnično uspele neverjetne spremembe. Med njimi tudi edina finalistka Indira Ekić, ki se je po odru sprehodila kar v sestrini obleki in preprosto navdušila. 

Osupljive fotografije: Takšne spremembe so dosegli finalisti

Ste v zadnjih dneh pričakovali zmago, ali ste vedeli, da so fantje v taki prednosti, da bo težko? 

Moj cilj ni bil zmaga, saj sem sama zase že zmagala. To sem že velikokrat povedala. Moj cilj v finalu je bil priti v oblekco številko 38, delala sem za to 6 ur na dan s trenerjem Maticem. Res vsaka mu čast, kapo mu dol, kakšno potrpljenje ima in uspelo mi je. Danes stojim tukaj v sestrini obleki (Emina Ekić, mis Universe 2017) in počutim se fenomenalno.

foto: Planet TV

Kdo je doma na vas najbolj ponosen?

Vsi so ponosni družina in prijatelji. Toliko je podpore z vseh strani pohvale padajo kot dež z neba.

Kaj pa bi sporočili vsem ženskam, ki imajo morda tudi nizko samozavest, zakaj je čas za spremembo?

Drage moje punce, vem, čez kaj greste. Če že niste šle čez to, začnite se imeti rade. Če same sebe nimate rade, vas nihče ne bo imel rad. Cenite svoje telo, le enega imate. Ne jejte bedarij, ker vaše telo ni 'kanta' za smeti. Jejte zdravo. Že počutile se boste drugače. Ko si jezen, treniraj, ko si žalosten, treniraj in to je to. Manj jejte, več telovadite, imejte se radi in uživajte življenje.

Kako je bilo teh 20 dni doma? Verjetno so vas v tem času želeli številni kontaktirati.

Bil je naval iz vseh možnih strani. Ampak teh 20 dni sem se pripravljala, s trenerjem Maticem sva delala 6 ur na dan, 20 dni. Jedla sem samo zdravo. Rekla bom, da sem spremenila način življenja. Jaz, Indira, ob 6-ih zjutraj, da grem teči na Ljubljanski grad. Wow.

Indira

Kakšen pa je načrt za naprej?


Reči, da ne boš grešil, je neumnost. Ne bom vsak dan, bom pa enkrat na teden. Trenirala ne bom vsak dan, bom pa trikrat na teden. Naspati se moram. Moram biti z družino, s prijatelji. Vse moram nadoknaditi. Dosti vsega moram še dati skozi in uživat.

prejšnji članek
Sebastian Cavazza: Mu bo tretja poroka prinesla srečo?
Svet slavnih
Sebastian Cavazza: Mu bo tretja poroka prinesla srečo?
naslednji članek
Ota Širca Roš: Čim prej si želi še enega otroka
Svet slavnih
Ota Širca Roš: Čim prej si želi še enega otroka