zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Obraza POP TV bosta zdaj razveseljevala še na plesnem parketu
| K.M.

Obraza POP TV bosta zdaj razveseljevala še na plesnem parketu

Priljubljeni voditeljici bosta obuli plesne čevlje in se za zmago borili v drugi sezoni šova Zvezde plešejo.

Marca na male ekrane prihaja nova sezona šova Zvezde plešejo, ki je lansko leto navdušil slovenske gledalce in številnim približal ples ter plesne prvine. Televizija POP TV iz dneva v dan preseneča z novimi tekmovalci, ki se bodo to sezono borili za osvojitev plesnega globusa. Kdo bo nadomestil Dejana Vunjaka? Bo to kdo od obrazov televizije? 

Zvezde plešejo: Prihaja poskočni muzikant!

Včeraj so namreč razkrili, da se bosta v plesu 'spopadli' tudi voditeljici televizije POP TV. Plesne čeveljce bo tako obula voditeljica zadnje sezone šova Kmetija, Natalija Bratkovič. Na parketu pa se ji bo pridružila tudi simpatična voditeljica športa, ki je navdušila predvsem na zadnjem evropskem prvenstvu v košarki, Sanja Modrić

Foto: POP TV - Natalija

"Imam eno težavo, da se zelo težko prepustim! Pri plesu pa vodi moški. In to bo zagotovo največji izziv zame. Če mi dajo dovolj mišičastega moškega, ki bo lahko z mano počel kakšne bedarije, me metal v zrak in vrtel, bo to veliko lažje," je za portal 24ur povedala Natalija. K temu pa je še dodala, da upa, da jo bodo gledalci zdaj spoznali v drugačni luči. "Sem zelo nasmejano bitje, pozitivno, povsod me je ogromno, tako da upam, da bo zdaj skozi ples prišla ta plat na plan." 

Foto: POP TV - Sanja

Sanja je po drugi strani parketa že vajena. Sicer košarkarskega, pa vseeno. Le-tega bo zdaj za nekaj časa zamenjala za plesnega, izziva pa se že zelo veseli. "Najprej sem bila šokirana, a hkrati zelo vznemirjena. Ples je neizpolnjena želja iz otroštva, zato sem si po kratkem razmisleku rekla, da je to zagotovo zame. Lahko, da se bo izkazalo, da sem popolnoma nekoordinirana, da imam dve levi nog," je za omenjeni portal povedala Modrićeva. Kaj pa želje? "Ne bi rada prva izpadla. Samo to je tisto, da se ne bi ravno preveč blamirala. Vse ostalo, kar bo, pa bo."