hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Challe Shalle z novim komadom 'zakuril' YouTube!

22. 1. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
Challe Salle je na slovenskih tleh pravi zvezdnik. Tako kot na svojih nastopih, je tudi na spletu povzročil pravo evforijo. Po predstavitvi novega videospota 'Gud Vajb', je slednji v pičlih 24 urah postal najbolj gledan videoposnetek na Youtubu!

26-letni glasbenik Saša Petrović, ki ga poslušalci poznajo kot enega boljših glasbenih ustvarjalcev na slovenskih hip hop sceni predstavljal 'Gud vajb'. foto: Jan Pirnat

Challe Salle se je v letu 2017 z zlatimi črkami vpisal v slovensko glasbeno zgodovino. Da je glasbeni junak leta, pravijo mnogi. S skladbami 'Lagano', 'Kamikaza' in 'Poln kufer' je Challe Salle navdušil poslušalce vseh generacij, saj so bile vse tri uspešnice prijetna in dobrodošla osvežitev na glasbeni sceni. A 26-letni Saša Petrović ostaja prizemljen in skromen. Tokrat je ustvaril pesem z globokim sporočilom, ki ga je skušal na sodoben, a pristen način približati vsem tistim, ki mu želijo prisluhniti.

Nov videospot, ki nosi naslov Gud Vajb, ima na YouTubu že več kot 124 tisoč ogledov. Kot kaže, je glasbeno zgodbo publika z navdušenjem sprejela.

Zakaj takšen naslov in kakšno zgodbo nosijo črno bele slike? "Pesem je avtobiografska in ima globoko sporočilo. Z glasbo se trudim širiti dobro, pozitivno energijo, zato sem izdal tak naslov. Inspiracijo sem črpal iz svojega življenja po katerem bi lahko posneli dober film. Imel sem kopico vzponov in padcev, v nekem trenutku sem se počutil kot bi se velik del življenja peljal na vlaku smrti … Veliko sem se naučil, zato imam toliko različnih tematik v skladbah. Ni prav, da se le prepuščamo pestremu in hitremu življenjskemu tempu a ob tem pozabljamo ceniti kar imamo. Preveč stvari jemljemo za samoumevne. V tem materialnem svetu žal počasi bledijo prave vrednote, kot so zdravje, družina, mir, prijateljstvo, ljubezen, solidarnost, spoštovanje, ... zato sem jih želel izpostaviti v novem singlu. Zelo pomembno je, da živiš po svojih načelih, ceniš in izkoristiš vsak trenutek, ki ti je dan. Ker danes si, jutri pa te lahko več ni. Čas hitro teče naprej in se ga ne da zavrteti nazaj," pojasnjuje Saša.

In kakšni so Challetovi načrti za naprej? ''Pesem in videospot Gud vajb je šele prvi od številnih projektov, ki me čakajo v letošnjem letu. Vse svoje moči in čas usmerjam samo v glasbo! Srečen sem, da moj trud doživlja tako pozitivne odzive s strani vedno številčnejših poslušalcev. Hvaležen sem vsem, ki me poslušajo, spremljajo in podpirajo, ker brez njih ne bi bil tukaj kjer sem. Vedno sem sanjal o tem, da lahko delam kar imam rad, se s tem preživljam in tudi pozitivno vplivam na ljudi. Upam, da bomo vsak dan skupaj delili lepe stvari in pozitivo.''

prejšnji članek
Takšna je danes zvezda serije Umor je napisala
Svet slavnih
Takšna je danes zvezda serije Umor je napisala
naslednji članek
2Cellos takole slavil svetovno slavo
Svet slavnih
2Cellos takole slavil svetovno slavo