mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bučno praznovanje priljubljenega Čuka

22. 1. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
Jože Potrebuješ je v soboto za prijatelje in kolege pripravil veliko praznovanje, kjer so nazdravili njegovemu 50. rojstnemu dnevu.

foto: Mediaspeed.net

Ustanovni član priljubljene skupine Čuki, Jože Potrebuješ, je v soboto, 20. januarja, vstopil v 'Abrahama'. Okroglo obletnico pa je praznoval z bučno zabavo, kjer se je trlo znanih obrazov, njegovih prijateljev, družinskih članov in poslovnih kolegov. Zabava je sicer trajala dolgo v noč, glasbenik pa je bil na koncu vidno zadovoljen. 

"Ura je pol petih zjutraj. Za nami je en krasen večer moje petdesetletnice. Hvala vsem prijateljem, ki so prišli. Hvala tudi vsem za darila. Hvala za vso super družbo, ki sem je bil deležen to noč. Več pa boste v naslednjih dneh videli na fotografijah, ki jih je zelo veliko," je takoj po zabavi na facebooku povedal Jože. 

Njegovega velikega praznovanja so se seveda udeležili člani skupine Čuki. Prišla sta tudi dolgoletna sodelavca Boštjan Romih in Jasna Kuljaj. Le-ta je o zabavi povedala sledeče: "Ja, tako je, če cel večer bolj plešeš, kot fotkaš ... Sinoči je bilo na Dobrovi pri Ljubljani pestro ‘kstumatr’, kot bi verjetno rekel slavljenec Jože Potrebuješ. To je vse, kar imam fotk, ampak sem si rekla madona nisem se pripeljala čez pol Italije (sama z otrokom), da bom zdaj stala pa gledala, ampak me je večer ponesel, kako me ne bi, saj sem se počutila, kot bi prišla ‘domov’, saj tudi sem, med kar nekaj svojih, ki so bili včeraj na Jožetovi zabavi, kamor koli sem se obrnila, so bili ljudje, s katerimi sem preživela kakšno poglavje svojega življenja ... in prav vse imam iz srca rada, pa čeprav vam povem, je vsak 'ubrisan mal' po svoje."

Prišli pa so tudi pevka Alya, pevka in voditeljica Darja Gajšek, glasbenik Dejan Krajnc, pevka Antonija Šola, in številni drugi. 

prejšnji članek
Saša Einsiedler o hčerini bolezni
Svet slavnih
Saša Einsiedler o hčerini bolezni
naslednji članek
Ranko Babić doživel nesrečo
Svet slavnih
Ranko Babić doživel nesrečo