stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Preobrazba Gordona Ramsaya: 'Bil sem kot kup dreka!'

31. 1. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
Gordon Ramsay je poskrbel za osupljivo preobrazbo in odstrl boleče razloge, ki so ga vzpodbudili, da požene kolesja zdravega življenjskega sloga.

Gordon Ramsay z družino leta 2011, preden je pričel nabirati odvečne kilograme. foto: Profimedia

Zvezdniški kuhar Gordon Ramsay je pošteno prevetril svoj življenjski slog in shujšal 22 kilogramov. V strahu, da bi zaradi prekomerne telesne teže izgubil soprogo, se je namreč lotil intenzivnega dela na sebi. V intervjuju za častnik The Times je razgalil najbolj osebne razloge, ob katerih ni skoparil s kruto iskrenimi izjavami.

51-letnik je do nedavnega tehtal več kot 100 kilogramov, če smo natančni, mu je tehtnica namerila 114 kilogramov, ob čemer se je Ramsay počutil zelo slabo. Ko se je pogledal v ogledalo, mu je v hlače padel še zadnji košček samozavesti. 'Nisem imel postave. Nisem se počutil dobro. Bilo je boleče,' pove zvezdnik in nadaljuje, da se je celo primerjal s prijateljem Davidom Beckhamom, kar je na njegovo samopodobo vplivalo še slabše.

Po incidentu, ki se je zgodil v živo na britanski televiziji, je završalo na družbenih omrežjih. A masterchef Ramsay pravi, da se ne bo opravičil, ker ni rekel nič napačnega. foto: Profimedia

Z njegovo podobo ni bila zadovoljna niti soproga Tana, ki jo je vse bolj skrbelo za njegovo zdravje. Ob njenem resnem opozorilu se je tako odločil za korenite spremembe, odkrito mu je namreč dala vedeti, da z ustaljenimi navadami ogroža njun zakon. Slednjega ji zvezdnik ni zameril. Pove, da je bil videti kot kup dreka in da se danes ob pogledu na stare fotografije sprašuje, zakaj je sploh ostala ob njem. ''Sama je namreč lepa in vse bolj osupljiva. In potem je odhajala v posteljo s takšnim debeluhom.''

In kako je slavnemu kuharju uspelo shujšati? Kot glavni razlog za uspeh Ramsay navaja šport. S treniranjem za triatlon in kolesarjenjem je namreč svoje telo oklestil za 22 kilogramov. Danes ga pogled na tehtnico razveseli s številko 90.

prejšnji članek
To se dogaja v telesu kadilcev
Zdravje
To se dogaja v telesu kadilcev
naslednji članek
To ni photoshop! To sta največji Zemljan in najmanjša ženska na svetu!
Svet slavnih
To ni photoshop! To sta največji Zemljan in najmanjša ženska na svetu!