Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec zakona? Ana Dolinar Horvat končno spregovorila!

4. 2. 2018; 07.00
Avtor: B. P.
ana dolinar

foto: Revija Zvezde

Priljubljena igralka Ana Dolinar Horvat velja za slovensko zvezdnico, ki z zasebnim življenjem sproža veliko govoric, še posebno tistih iz ljubezenskega življenja.

Življenje je kot vlak smrti, bi lahko svoje ljubezensko življenje povzela lepa in nadarjena igralka Ana Dolinar Horvat, ki se je pred kratkim odločila, da utiša vse govorice, da sta se z možem, režiserjem Sebastijanom Horvatom, ločila. Vzponi in padci so del vseh nas, pa naj gre za katero koli področje življenja. In tudi pri igralki Mestnega gledališča ljubljanskega, ki je pred sedmimi leti na sanjski poroki na gradu Zemono skočila v zakon s Sebastijanom Horvatom, s katerim imata danes dve deklici, Ronjo in Nano Amo, je tako. A Anina ljubezenska pravljica je še kako napeta, saj se je prvič zalomilo pred leti, ko je na snemanju serije Ena žlahtna štorija spoznala in se romantično zapletla s snemalcem serije. Takrat je imela res pestro leto, saj je bila na pragu ločitve, nato pa je zgladila odnos z možem Sebastijanom in posvojila deklico Nano Amo iz Gane.

Usodno gledališče

A čeprav je bila Anina družinska sreča na zunaj videti spet popolna, je lani prišlo do ponovnega preobrata, ko se je Ana zaljubila v glasbenika Larena Poliča Zdraviča, potomca slavne dinastije bratov Polič. Tudi njega je, tako kot pred tem moža, spoznala v gledališču. Zveza očitno ni trajala dolgo in Ana se je na koncu spet odločila za družino in moža Sebastijana. Priznala je, da se z dragim nista ločila, in v enem od intervjujev razkrila tudi, kako potrpežljiv je v resnici Sebastijan, ki svoji ženi očitno dopušča vso svobodo. On že ve, da je Ana po naravi oseba, ki ne želi v sebi zadrževati občutkov in jo je treba vzeti v paketu, zato ji oprosti tudi kakšen skok čez plot ali romanco. Ana je po pripovedovanju svojih prijateljev še sama presenečena nad potrpežljivostjo in strpnostjo moža, za katerega ve, da bo zdaj z njim do konca življenja. In res, zakonca se v javnosti spet pojavljata skupaj, objeta, nasmejana in zaljubljena. In če v prvo in drugo ni šlo, bo šlo zdaj zagotovo, saj kot pregovor pravi, v tretje gre rado.

prejšnji članek
Lea Cok: Nesojena zdravnica
Svet slavnih
Lea Cok: Nesojena zdravnica
naslednji članek
Glasbeni urednik dahnil usodni da!
Svet slavnih
Glasbeni urednik dahnil usodni da!