stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira v modricah

12. 2. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
indira nos

Indira je prestala lepotno operacijo nosu. foto: Planet TV

Brez skrbi, z Indiro je vse v najlepšem redu. Za seboj ima lepotni poseg, ki ji je uresničil dolgoletno željo. Poglejte, kako je videti po operaciji nosu.

Kot so sporočili ustvarjalci šova The Biggest Loser Slovenija, si je finalistka prve sezone Indira Ekić izpolnila dolgoletno željo in uspešno prestala operacijo nosu. "Ravnokar sem odstranila opornico in to je končni izdelek," jim je pojasnila lepa svetlolaska, ki se je za poseg odločila, ker jo je motila rahlo kljukasta oblika nosu.

Indira pove, da je imela odličnega zdravnika, ki je z njo delil podrobnosti samega postopka operacije in tako pregnal dvome in strah pred morebitnimi zapleti. ''Tudi bolečine nisem čutila nobene, zgolj kakšen glavobol se me je lotil. Koža na obrazu je zaradi operacije sicer še nagubana, a že čez deset dni bo vse videti tako, kot mora biti.''

Ptujčanka je še razkrila, da si je izbrala podobo nosu Ines Erbus, ki je opravila poseg pri istem kirurgu. Lepotica o drugih lepotnih posegih ne razmišlja, v svoji koži se namreč dobro počuti. Sedaj jo čaka nekoliko manj intenzivno obdobje, saj mora zaradi operacije prilagoditi stopnjo treningov. "Ko bo okrevanje popolnoma končano, bom nadaljevala po ustaljenih tirih," je še povedala Indira.

Indira pred in po operaciji. foto: Facebook

prejšnji članek
Špela Grošelj seksi hudičevka, Matjaž Javšnik Indijanka
Svet slavnih
Špela Grošelj seksi hudičevka, Matjaž Javšnik Indijanka
naslednji članek
Zvezdana Mlakar na skrivnostni poti
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar na skrivnostni poti