favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salome popolnoma potrta

24. 2. 2018; 08.00
Avtor: A. S.
Salome

Salome foto: Mare Vavpotič/M24.si

Oglasila se je na družbenih omrežjih in sporočila, kaj se dogaja ...

Salome slovenska javnost pozna že dolgo. Mnogim pa se je zelo priljubila, ko je tekmovala v šovu MasterChef Slovenija. Pokazala je, da je vešča v kuhinji, da ima določene znanje in ne samo ime. Ampak, je pač tako, da mnogi v njej vidijo le dobro reklamo zase. Tega se zaveda tudi sama, saj je njeno iskanje službe spet padlo v vodo. Ko smo jo o tem povprašala, ni želela odgovarjati, sedaj pa se je javila na družbenih omrežjih in zapisala:

"Dragi vsi! V življenju ponavljamo svoje napake in vsakič se vse bol in bol opečemo. Bar jaz! Upam, da sem se zdaj kaj naučila in da sem rabila to kaj se mi dogaja. Imam v riti 50 let in še vedno verjamem ljudem. Ja razočarana sem ali gledam to kot eno dobro šolo. Pač ne delam v Foodie kavarni ker sem tokrat poslušala sebe in nebom se zaletela kot v MihaChef bistroju. Ne sprašujteme zakaj, ker se mi res neda odgovarjat na takšna vprašanja. Pač sem brez službe SPET! jeeeee.... Aplauz prosim! ;) BEDNO res BEDNO!!! "

A kljub temu, da je spet na začetku, pa se Salome ne preda in pravi: "Grem naprej za mano je težek dan, danes sem mrvicu bolš sam verjamem da bom najdla službo. Ni mi lahko ker imam ime Salome in vsi vidijo v meni nič druzga kot potojočo reklamo. Rada bi da me vidu kot človeka in delavca. :) Ne vem če bi več kuhala, če kdo mogoče ve za kakšno službico da ni prodaja kozmetike, marketing... Res sem že štufa pravljic potem pa pride volk in vse popapa. . Lep pozitiven dan vam želim!"

Tudi mi ji želimo, da hitro najde službo, v kateri bo zares uživala.

prejšnji članek
Nova kariera: Ranko Babić postal serviser smuči
Svet slavnih
Nova kariera: Ranko Babić postal serviser smuči
naslednji članek
Slovenski smučarski skakalec se poslavlja
Svet slavnih
Slovenski smučarski skakalec se poslavlja
#obraziavenija
obraziavenija